با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید
کسی از دوستان میدونه که با ایسی اتمگا و زبان برنامه نویسی بیسیک چطوری میشه مقدار دور موتور ماشین رو روی مثلا ال سی نمایش داد ؟؟؟؟؟؟؟
سپاس .
(۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۳:۱۱:۴۰)HPower نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید
کسی از دوستان میدونه که با ایسی اتمگا و زبان برنامه نویسی بیسیک چطوری میشه مقدار دور موتور ماشین رو روی مثلا ال سی نمایش داد ؟؟؟؟؟؟؟
سپاس .
سلام وقتتون بخیر
برای خوندن دور موتور دوتا راه اصولی دارین
اگه ماشین انژکتوریه بهترین راه حل وصل کردن یه اپتو کوپلر به سر کویل ماشن هستش
دومین راه حل هم خوندن پالس دریافتی از سنسور دور موتور که این سخت تره چون سنسورش بدجاییه و به سیم کشیش دست نزنین بهتره
بنظر من همون از کویل استفاده کنین بهتره
با دستوره pulse in میتونین تعداد پالس هارو بشمارین
موفق باشی
(۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۵:۲۹:۴۷)a.mehran نوشته است: [ -> ] (۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۳:۱۱:۴۰)HPower نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید
سپاس .
سلام وقتتون بخیر
دومین راه حل هم خوندن پالس دریافتی از سنسور دور موتور که این سخت تره چون سنسورش بدجاییه و به سیم کشیش دست نزنین بهتره
موفق باشی
سلام با سپاس از پاسخ گویی شما
من میخوام مدار که کلیدی داشته باشه که با اون کلید برای مدار دور موتور دلخواه تعیین کنیم
و وقتی دور موتور ماشین رسید به دور موتور تعیین شده مدار یه رله رو فعال کنه و وقتی هم که رسید به پایین تر از دور موتور تعیین شده رله رو قطع کنه
میشه مدار رو طوری طراحی کرد که هم روی ماشین های انژکتوری کار کنه و هم روی ماشین های کاربراتوری و با اتمگا ۸ و زبان برنامه نویسی بیسیک ؟
و اینکه از همون سیم پشت صفحه کیلومتر استفاده کرد ؟
مثل دور موتور های اسپرت که تو بازار هست هم رو ماشین های کاربراتوری کار میکنه و رو ماشین های انژکتوری ؟
(۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۰۹:۴۵:۴۷)HPower نوشته است: [ -> ] (۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۵:۲۹:۴۷)a.mehran نوشته است: [ -> ] (۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۳:۱۱:۴۰)HPower نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید
سپاس .
سلام وقتتون بخیر
موفق باشی
من میخوام مدار که کلیدی داشته باشه که با اون کلید برای مدار دور موتور دلخواه تعیین کنیم
و وقتی دور موتور ماشین رسید به دور موتور تعیین شده مدار یه رله رو فعال کنه و وقتی هم که رسید به پایین تر از دور موتور تعیین شده رله رو قطع کنه
میشه مدار رو طوری طراحی کرد که هم روی ماشین های انژکتوری کار کنه و هم روی ماشین های کاربراتوری و با اتمگا ۸ و زبان برنامه نویسی بیسیک ؟
مثل دور موتور های اسپرت که تو بازار هست هم رو ماشین های کاربراتوری کار میکنه و رو ماشین های انژکتوری ؟
سلامی دواره
شدنش که میشه ولی باید تست گرفت که به ازای هر 1000 دور بر دقیقه چقد پالس دریافت میشه
اگه شما میخاین مدارتون کار کنه و تجربه ای تو ساخت مدار صنعتی ندارین بهتره اینکارو خودتون انجام ندید چون تو خودرو شدیدا نویز هست و ممکنه میکرو هنگ کنه ...
برای نویز گیری هم طراحی PCBو برنامه و قطعات استفاده شده شدیدا مهمه
من سعی میکنم تا هفته بعدی یه تستی از ماشین بگیرم و الگوریتم برنامش رو بدست بیارم و بهتون اطلاع بدم
موفق باشید .
یه مورد دیگه هم هست
این ماشینای گاز سوزی که بیرون دوگانه شدن دیدین ؟
اینا یه پتانسیموتر دارن که باهاش دور موتور تنظیم میشه
وقتی دور موتور زیاد شد یه رله رو تحریک میکنه تا سوخت از بنزین به گاز تغیر کنه
پالس دریافتیشم از سیمی که از کویل به شمع میره میگیره (وایر )
یه سیم مفتولیو چند دور روی وایر میپیچن و چون ولتاژ وایر بالاس یه ولتاژضعیفی روی سیم میفته و از طریق اون دور موتورو میخونه
(۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۴۵:۰۹)a.mehran نوشته است: [ -> ] (۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۰۹:۴۵:۴۷)HPower نوشته است: [ -> ] (۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۵:۲۹:۴۷)a.mehran نوشته است: [ -> ] (۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۳:۱۱:۴۰)HPower نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید
سپاس .
سلام وقتتون بخیر
موفق باشی
سلامی دواره
شدنش که میشه ولی باید تست گرفت که به ازای هر 1000 دور بر دقیقه چقد پالس دریافت میشه
اگه شما میخاین مدارتون کار کنه و تجربه ای تو ساخت مدار صنعتی ندارین بهتره اینکارو خودتون انجام ندید چون تو خودرو شدیدا نویز هست و ممکنه میکرو هنگ کنه ...
برای نویز گیری هم طراحی PCBو برنامه و قطعات استفاده شده شدیدا مهمه
من سعی میکنم تا هفته بعدی یه تستی از ماشین بگیرم و الگوریتم برنامش رو بدست بیارم و بهتون اطلاع بدم
موفق باشید .
سلام ممنون از راهنماییتون
لطف میکنید پسمن منتظرم
درود
فکر کنم دنبال فرکانس متر بروید و برنامه هایشان را مرور کنید با کمی دستکاری و کم وزیاد کردن کد برایت کارساز باشد.
رابط مدار را از جاییکه پالسها متناسب با دور موتور است و ولتاژ پایینی دارد با یک Isolator ببندید. شاید اولیه کویل خوب باشد.
.