ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی برای شبکه قفل سخت افزاری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
نمیدونم جای درستی دارم سوال میکنم . اگه بخش اشتباهیی هست لطفا" منو به تاپیک مربوطه بفرستید .

من تو محل کار دو تا سیستم کنار هم دارم که هر کدوم جداگانه مودم وای فای دار چهار پورته دارند . یک قفل سخت افزاری هست که باید به سیستم وصل باشه  . میخوام کاری کنم که همزمان به هر دو وصل بشه .  یه نرم افزار usb network gate نصب کردم و انجام شد ولی متاسفانه همزمان نبود و باید از یه سیستم قطع میکردم تا بعدی وصل بشه . چکار کنم؟؟؟؟
یعنی میخوایید اون قفب سخت افزاری رو شبیه سازی کنید؟

ربطش به نت و مودم و .. رو متوجه نشدم
(۱۰-آذر-۱۳۹۷, ۱۳:۰۷:۰۰)ahmadjanam98 نوشته است: [ -> ]نمیدونم جای درستی دارم سوال میکنم . اگه بخش اشتباهیی هست لطفا" منو به تاپیک مربوطه بفرستید .

من تو محل کار دو تا سیستم کنار هم دارم که هر کدوم جداگانه مودم وای فای دار چهار پورته دارند . یک قفل سخت افزاری هست که باید به سیستم وصل باشه  . میخوام کاری کنم که همزمان به هر دو وصل بشه .  یه نرم افزار usb network gate نصب کردم و انجام شد ولی متاسفانه همزمان نبود و باید از یه سیستم قطع میکردم تا بعدی وصل بشه . چکار کنم؟؟؟؟

یه عکس از دانگل بزارید
(۱۰-آذر-۱۳۹۷, ۱۶:۳۳:۰۷)babyy نوشته است: [ -> ]یعنی میخوایید اون قفب سخت افزاری رو شبیه سازی کنید؟

شبیه سازی که اگه بشه خیلی عالیه .
ولی عجالتا" اشتراک گذاری میخوام بشه که همزمان هردو سیستم فکر کنند قفل بهشون وصله و برنامه رو باز کنند .
(۱۱-آذر-۱۳۹۷, ۱۰:۰۴:۵۷)ahmadjanam98 نوشته است: [ -> ]
(۱۰-آذر-۱۳۹۷, ۱۶:۳۳:۰۷)babyy نوشته است: [ -> ]یعنی میخوایید اون قفب سخت افزاری رو شبیه سازی کنید؟

شبیه سازی که اگه بشه خیلی عالیه .
ولی عجالتا" اشتراک گذاری میخوام بشه که همزمان هردو سیستم فکر کنند قفل بهشون وصله و برنامه رو باز کنند .
قفل باید شبکه باشه
یعنی اگه دانگل از نوع شبکه نباشه یا لایسنس شبکه نداشته باشه امکان نداره