۰۷-دى-۱۳۹۷, ۱۲:۴۵:۳۷
باسلام
تو پروژه (تمرینی) من قسمتی هست برای وارد کردن یه سری اطلاعات اولیه به دیتابیس و از صفحه ای دیگه بصورت لیستی میتونم اطلاعات درج شده تو دیتابیس رو مدیریتشون کنم که تو عکس صفحه مدیریت لیست ها مشخص هست و در ادامه توضیحات شرح دادم که بعد از اضاف کردن قابلیت هدر به گزینه delete به خطایی برخوردم ...
تو پروژه (تمرینی) من قسمتی هست برای وارد کردن یه سری اطلاعات اولیه به دیتابیس و از صفحه ای دیگه بصورت لیستی میتونم اطلاعات درج شده تو دیتابیس رو مدیریتشون کنم که تو عکس صفحه مدیریت لیست ها مشخص هست و در ادامه توضیحات شرح دادم که بعد از اضاف کردن قابلیت هدر به گزینه delete به خطایی برخوردم ...
کد php:
<?php
$id=$_GET['id'];
DeleteMenu($id);
header("location:dashbord.php?m=menu&p=list");
?>
کد php:
function DeleteMenu($id){
$connection = config();
$sql = "DELETE FROM menu_tbl WHERE id='$id'";
$row = mysqli_query($connection, $sql);
}
----------------------------------------------------------------
و تو خطایی که نمایش میده به این خط کد داره اشاره میکنه که همه چیز درست کار میکنه و احتمالا ایراد کار باید از جای دیگه ای باشه
- پروژه ای که دارم بصورت آزمایشی و تمرینی روش کار میکنم ( کلا بر اساس function ) و با include کردن صفحات هست، و این مشکلی که الان به وجود اومده پروژه تا قبل از ایجاد header کلا درست کار میکنه یعنی تو صفحه لیست گزینه هایی که تولید کردم و گزینه حذف رو میزنم به درستی عمل میکنه و با یه back زدن به صفحه قبل آیتم مورد نظر به درستی پاک میشه ولی برای تکمیل این بخش لازمه که header ایجاد بشه و بدون رفرش رو همون صفحه باقی بمونه که متاسفانه بعداز ایجاد قابلیت header به این مشکل برخوردم و با ظاهر شدن خطا پروسه delete انجام میشه ولی هدر با این خطا مواجه میشه !
(دوستان محترم اگر توضیحات و عکس ها کفایت نکرد فایل کامل پروژه هم میتونم آپلود کنم)