با سلام
دوستان من با avr یک برد پکیج گرمایشی طراحی کردم که دما اب رو اندازه میگیره و در صورت کم شدن دما شعله رو روشن میکنه و باید بگم که تمام استاندارد ها رو رعایت کردم
میکرو من اتمگا 8 هست
مشکل اینجاست که زمانی که پکیج جرقه میزنه که شعله روشن بشه برد نویز میگیره و واچ داگ میکنه
لطفا اگه راه کاری برای حل این موضوع دارید بگید
ممنون
سلام.
ازین مقاله آقای کی نژاد، که پیوست کردم استفاده کنید.
موفق باشی.
(۰۸-بهمن-۱۳۹۷, ۲۱:۱۸:۵۷)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]سلام.
ازین مقاله آقای کی نژاد، که پیوست کردم استفاده کنید.
موفق باشی.
خیلی ممنون بابت فایلی که فرستادین ولی باید بگم که تمام این موارد رو رعایت کردم ولی باز هم این موضوع اتفاق میافته
لطفا اگر پیشنهادی دارین اراعه کنید
ممنون
نمیدونم دیگه مدار جلو دست شماست ولی من یه مدار داشتم تا موتور روشن میشد میکرو ریست میشد.
مسیر های چک کردم دیدم 3 - 4 تا زمینم وصل نشده بود که از بی دقتی خودم توی شماتیک التیوم بود.
اونارو درست کردم و مدار مشکلی نداشت دیگه.
سلام خسته نباشید
بین میکرو و جرقه فاصله بقدر کافی باشه ، قسمت تغذیه و هم قسمت فرمان رو ایزوله کردین؟یعنی تغذیه رو جدا گانه اعمال کنید و فرمان هم مثلا با اپتوکوپلر!
(۰۸-بهمن-۱۳۹۷, ۲۱:۱۱:۴۶)عابد مقدسیان نوشته است: [ -> ]با سلام
دوستان من با avr یک برد پکیج گرمایشی طراحی کردم که دما اب رو اندازه میگیره و در صورت کم شدن دما شعله رو روشن میکنه و باید بگم که تمام استاندارد ها رو رعایت کردم
میکرو من اتمگا 8 هست
مشکل اینجاست که زمانی که پکیج جرقه میزنه که شعله روشن بشه برد نویز میگیره و واچ داگ میکنه
ممنون
سلام
هیچ اشاره ای به جرئیات کار نکردید
سطح ولتاژ ورودی
نوع منبع ولتاژ
نوع رگولاتور و مبدل ولتاژ
نوع فیلتر
ظرفیت خازن های مسیر
مقدار جریان کشی طبقات مختلف
محیط کارکرد مدار
شیوه و مدار جرقه زنی
نوع درگاه ارتباطی بین میکرو و سایر طبقات
پول آپ/پول دان شدن GPIO
فاصله مدار جرقه زن با مدار پردازشگر
و کلی عامل دیگ
میتونه عامل نویز تو مدارتون باشه که تو طراحی باید مدنظر قرار بدید
(۱۰-بهمن-۱۳۹۷, ۱۶:۲۸:۳۰)omid_phoenix نوشته است: [ -> ] (۰۸-بهمن-۱۳۹۷, ۲۱:۱۱:۴۶)عابد مقدسیان نوشته است: [ -> ]با سلام
میکرو من اتمگا 8 هست
ممنون
سلام
هیچ اشاره ای به جرئیات کار نکردید
سطح ولتاژ ورودی
نوع منبع ولتاژ
نوع رگولاتور و مبدل ولتاژ
نوع فیلتر
ظرفیت خازن های مسیر
مقدار جریان کشی طبقات مختلف
محیط کارکرد مدار
شیوه و مدار جرقه زنی
نوع درگاه ارتباطی بین میکرو و سایر طبقات
پول آپ/پول دان شدن GPIO
فاصله مدار جرقه زن با مدار پردازشگر
و کلی عامل دیگ
میتونه عامل نویز تو مدارتون باشه که تو طراحی باید مدنظر قرار بدید
سلام
تغذیه tny 268
ولتاژ 5 ولت
تغذیه میکرو با فیلتر tdk 22p از بقیه مدار جدا شده
جریان کشی از کل میکرو حداکثر 10 میلی
جرقه زن از نوع ضربه ای اجاق گاز
میکرو با ترانزیستور رله ها رو روشن و خاموش میکند
کلاک با کریستال 8 مگ و فعال بودن سیکوپت
کد نویسی با کد ویژن و پروگرام با ای وی ار استدیو
فاصله جرقه زن یک متر
نکته اینه که وقتی جرقه زن جرقه میزنه با وجود یک متر فاصله میکرو هنگ میکنه و چون واچ داگ فعال هست باعث ریست شدن میشه
میکرو هم اس ام دی هست
اتمگا 8
(۰۹-بهمن-۱۳۹۷, ۰۰:۳۷:۴۴)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید
بین میکرو و جرقه فاصله بقدر کافی باشه ، قسمت تغذیه و هم قسمت فرمان رو ایزوله کردین؟یعنی تغذیه رو جدا گانه اعمال کنید و فرمان هم مثلا با اپتوکوپلر!
بله تمام استاندارد ها رو رعایت کردم
سلام مهندس
نقل قول: میکرو با ترانزیستور رله ها رو روشن و خاموش میکند
اول اینکه مدار راه انداز از میکرو با اپتوکوپلر جدا بشه میکرو » اپتوکوپلر » مدار راه اندازی و ...
دوم مثلا چک کنید تغذیه میکرو اتصالی با قسمت جرقه نداشته باشه حتی مثلا اتصال بدنه! (یا مثلا واسه اطمینان از اینکه نویز از قسمت تغذیه هست یا نه موقتاً یه باتری جای مدار تغذیه میتونید استفاده کنید)
با وجود این فاصله اگه
در اثر جرقه باشه خب احتمالش خیلی زیاده که از یکی از دو راه بالا به میکرو برسه(با فرض اینکه یه سری اصول هم رعایت شده باشه مثل افت توان مثلا در اثر راه اندازی رله ها و... )