ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اشتراک گذاری pwm
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من دو عدد موتور دی سی 24 ولت 200 وات دارم که H-Bridge برا کنترلشون  در دو جهت چپ گرد راستگرد بصورت مجزا  ساختم. من کلاً دو کانال pwm تو میکرو دارم ( بقیه تایمرها رو جای دیگه استفاده کردم). چجوری با دو کانال pwm  دو عدد موتور رو بصورت چپ گرد و راست گرد کنترل کنم؟ دقت کنید حرکات دو موتور کاملاً مستقل از هم هست. یعنی ممکنه تو یه لحظه یکی راست بگرده یکی دیگه چپ. یکی با سرعت زیاد یکی کم. یه نفر بهم گفت یه آی سی سوئیچ باید بذاری و اون موقع pwm رو به اشتراک بذاری. کسی هست آی سی خاصی رو بهم معرفی کنه؟
سلام
 *اگه نیازی به PWM با فرکانس زیاد ندارین (والبته I/O بدون استفاده دارین) از PWM نرم افزاری فکر کنم بشه استفاده کنید
*IC سوئیچ هست و شماره 4066 یا 4016 از این نوع هستن ولی فقط یدونه خروجی کنترل میشه اما اگه قصدتون جابجایی هست فکر کنم چیزی شبیه DEMUXنیاز دارین .(یه شماره مثل 74155)یه نگاه بندازید ببینید درسته یا نه
موفق باشید
(۲۸-بهمن-۱۳۹۷, ۰۰:۴۷:۳۴)alirezajf68 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

من دو عدد موتور دی سی 24 ولت 200 وات دارم که H-Bridge برا کنترلشون  در دو جهت چپ گرد راستگرد بصورت مجزا  ساختم. من کلاً دو کانال pwm تو میکرو دارم ( بقیه تایمرها رو جای دیگه استفاده کردم). چجوری با دو کانال pwm  دو عدد موتور رو بصورت چپ گرد و راست گرد کنترل کنم؟ دقت کنید حرکات دو موتور کاملاً مستقل از هم هست. یعنی ممکنه تو یه لحظه یکی راست بگرده یکی دیگه چپ. یکی با سرعت زیاد یکی کم. یه نفر بهم گفت یه آی سی سوئیچ باید بذاری و اون موقع pwm رو به اشتراک بذاری. کسی هست آی سی خاصی رو بهم معرفی کنه؟

سلام
شما نیاز به کانال اضافی ندارید
هر واحد pwm برای کنترل جهت یک موتور کافی هست

فرمت راه اندازی به این صورت هست
1 کانال pwm بطور مثال OC1A برای اعمال پالس و تنظیم سرعت
2 پین GPI/O (ورودی/خروجی) برای چپ گرد و راست گرد