باسلام وخسته نباشید خدمت مدیر انجمن من پروژه ساعت با نمایش روز هفته رو دانلود کردم ولی متعا سفانه وقتی روی شبیه ساز پرو توس بازش کردم LED های نمایش هفته کارنمیکنه اگه میشه راهنمایی کنید من ازبرنامه نویسی زیاد سر در نمیارم ممنون میشم
سلام
فایلها رو پیوست کنید اگه بلد بودم واستون عیب یابی میکنم یا اگه بقیه اعضا تشریف داشتن لطف میکنن واستون چک میکنن
(۱۲-اسفند-۱۳۹۷, ۰۰:۳۷:۰۳)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام
فایلها رو پیوست کنید اگه بلد بودم واستون عیب یابی میکنم یا اگه بقیه اعضا تشریف داشتن لطف میکنن واستون چک میکنن
سلام من فایل فشورده ساعت رو گذاشتم از سایت خودتون دانلودش کردم یه نگاه بهش بندازید ممنون فقط روز هفتش کار نمیکنه من پرتوس 8/5 بازش میکنم
سلام
اگه منظورتون اون 7تا LED هست ،که کار میکنن و الان روز وسط هفته ( سه شنبه) رو نشون میده که توی شبیه سازی بطور خودکار از روی زمان ویندوز تنظیم میشه .
اگه نه شاید توی کتابخونه ی سری 74 پروتئوس شما IC : 74HC238 موجود نیست یا بدرستی واسه شبیه سازی تعریف نشده (توی عکس پیوست شده نگاه کنید)مثل پروتئوس من که اون IC دیکودر بدرستی کار نمیکنه (نشانگر وضعیت منطقی پایه ها زرد رنگه یعنی وجود اتصال کوتاه بین دو سطح منطقی!!!! درصورتی که اون 4پایه از 74HC154 ورودی هستن)و واسه شبیه سازی کل نمایشگر ها غیرفعال شدن
فقط یه نکته اینکه توی شبیه سازی فرکانس کاری میکرو روی 1 مگا و توی برنامه 4 مگاهرتز تعریف شده بود