سلام. من به تازگی قصد دارم که با برنامه نویسی میکروکنترلر ها آشنا شوم. به دلیل وجود منابع آموزشی فراوان و متعدد و همچنین نبود تجربه، نمی دانم که دقیقا باید از کجا و چگونه کار را آغاز کنم. لطفا در صورت آشنایی با میکروکنترلر ها، من را راهنمایی کنید. همچنین در صورت امکان لیستی از لوازم و قطعات اولیه مورد نیاز را هم در اختیار من قرار دهید.
با تشکر
سلام، اگه از من میشنوی سمتش نیا کلا :|
من فقط به خاطر علاقه ای که دارم، دارم ادامه میدم، اگه شماهم علاقته که راهنماییت کنم ولی اگه به فکر درآمد زایی هستی سمت میکرو نیا.
(۰۹-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۵۴:۱۸)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]سلام، اگه از من میشنوی سمتش نیا کلا :|
من فقط به خاطر علاقه ای که دارم، دارم ادامه میدم، اگه شماهم علاقته که راهنماییت کنم ولی اگه به فکر درآمد زایی هستی سمت میکرو نیا.
شدیدا موافقم
اگر هم علاقه دارین بهتره آردوینو یاد بگیرین چون یاده تره وگرنه کدویژن دهن آدمو سرویس میکنه
نقل قول: اگر هم علاقه دارین بهتره آردوینو یاد بگیرین چون یاده تره وگرنه کدویژن دهن آدمو سرویس میکنه
آردوینو الآن به صرفه تره، هم منابعش دیگه خیلی زیاد هم کتابخانه های زیادی داره که خیلی جاها کارارو ساده کرده و هم هزینش خیلی کمه، ولی مشکل بزرگی که داره نمیشه همه جا ازش استفاده کرد و اینکه اگه شروعت با آردوئینو باشه، به این سادگی و در دسترس بودن همه چی عادت میکنی پس فردا مثلا ایکس مگا و میکرو های 32 بیتی و DSP و اینارو نمیتونی کار گکنی چون هیچ درکی از رجیستر و باقی ماجرا ها نداری.
(۱۰-تير-۱۳۹۸, ۰۸:۵۶:۴۷)hadikh73 نوشته است: [ -> ] (۰۹-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۵۴:۱۸)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]سلام، اگه از من میشنوی سمتش نیا کلا :|
شدیدا موافقم
اگر هم علاقه دارین بهتره آردوینو یاد بگیرین چون یاده تره وگرنه کدویژن دهن آدمو سرویس میکنه
خیلی ممنون بابت پاسخ گویی. برای شروع کار کدام برد آردینو و کدام منبع آموزشی را پیشنهاد می کنید؟ همچنین در صورت امکان لیستی از دیگر سخت افزار های مورد نیاز (برای انجام اغلب پروژه ها) را ذکر بفرمایید. ( مثلا کیپد و ماتریس led و ... )
برد uno، منابع انگلیسی من سراغ دارم، به دردت اگه میخوره تا برات بفرستم
(۱۱-تير-۱۳۹۸, ۱۴:۴۲:۵۹)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]برد uno، منابع انگلیسی من سراغ دارم، به دردت اگه میخوره تا برات بفرستم
بله، ممنون میشم برام بفرستید.
جناب آقای رئیس کل، نمیتونم فایل آپلود کنم ببین مشکل چیه
(۱۱-تير-۱۳۹۸, ۱۸:۴۳:۳۸)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]جناب آقای رئیس کل، نمیتونم فایل آپلود کنم ببین مشکل چیه
اگه نمیشه ممنون می شم برام ایمیل کنید.
elahpour2012@gmail.com