۲۷-تير-۱۳۹۸, ۰۸:۳۷:۵۳
۲۷-تير-۱۳۹۸, ۱۳:۳۱:۰۲
(۲۷-تير-۱۳۹۸, ۰۸:۳۷:۵۳)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]آقا کسی در مورد github چیزی میدونه؟ اینکه چیه؟ پطور میشه پروژه میکرو توش انجام داد و اینها
در کل ؛گیت؛ یه برنامه هست برای مدیریت پروژه؛ یعنی چی؟
در کار گروهی:
من انزلی؛ شما کرمانشاه؛ هادی کرمان؛ امید تبریز؛ مسلم هم ولش کن
میخواییم یه پروژه مشترک در مورد الکترونیک/برنامه نویسی/و... راه بندازیم؛
در حالت سنتی من باید یه تکه از کد رو بنویسم؛ و بعدش به تک تک شماها برسونم؛ شما یه بخشیش رو تغییر بدید؛ باز به همه برسونید؛ و . . . .
در حالت مدرن که میشه git - همه یدونه اکانت روی گیت هاب درست میکنند؛ من یدونه مخزن هم روی گیت درست میکنم؛ کدی که نوشتم رو اپلود میکنم؛ به شما ها دسترسی میدم؛ و شما میتونید کدم رو ببینید؛ و ویرایش کننید؛ بروز رسانیش کنید (یعنی تغییرات من رو ببینید) و . . .
این میشه یه کار گروهی
-----------
در حالت تک نفره
شما یه پروژه برنامه نویسی داری؛
کدت مدام باید تغییر کنه؛ باگ هاش گرفته بشه؛ نسخه ها مختلف بدی بیرون و ....
درحالت سنتی ؛ هر تغییری که میدادیم یدونه پوشه ایجاد میکردیم؛ مینوشتیم ورژن یک؛ ورژن دو؛ .... (و سایر روش های ابتکاری)
در حالت مدرن - یعنی git - کد رو مینویسی؛ میندازی توی گیت - بهش برچیسب میزنی ؛ مثلا ورژن یک ؛ بعد کدت رو تغییر میدی میری ورژن دو و .... حالا در هر زمان میتونی برگردی روی هر نسخه ای که میخوایی! میتونی هر تغییری که داده بودی رو ببینی؛ تغییرات برگردونی به حالت قبلی ؛ و هزاران چیز دیگه
-----------------
-----------------
در حالت کلی گیت یه نرم افزاره برای لینوکس؛ سایتهایی مثل گیت هاب و گیتلب اومدند این رو تحت وب و بصورت آنلاین در آوردند؛؛
نصبش توی لینوکس که سادست؛
توی ویندوز هم با شبیه ساز محیط لینوکس میتونی استفاده کنی (احتیاج نیست کاری کنی؛ بسته نصب ش رو دانلود کن و نصب کن)
در حالت خیلی پپیشرفته تر؛ روی گیت هاب و گیتلب سیستم های build هم هست؛
یعنی تنظیم میکنی هروقت هرکی هرکدی رو بهروز رسانی کرد؛ یه کار خاص رو انجام بده؛ مثلا پیام بده تلگرام ... برنام رو انلاین با c یا با هر کامپایلر دیگه ای کامپایل کنه و .... ftp بزنه روی هرجا و ... ایمیل بزنی و . . . . . و و و و . . . .
کسی هم درستش کرده همونیه که لینوکس رو درست کرد
خودم حال ندارم اینهمه متن رو بخونم؛ شما رو نمیدونم
۲۷-تير-۱۳۹۸, ۱۴:۱۳:۱۵
دمت گرم ممد، توضیحات خیلی مناسبی بود.
یعنی الآن از سایت github خودش به تنهایی نمیتونم استفاده کنم؟ حتما باید یه برنامه ای نصب باشه؟
و اینکه بنظرت فرضا بخوام پروژه هام رو به اشتراک بزارم ( پروژه های میکرو، پی ال سی و .... ) وبلاگ یا وبسایت خوبه یا این گیت هاب؟
یعنی الآن از سایت github خودش به تنهایی نمیتونم استفاده کنم؟ حتما باید یه برنامه ای نصب باشه؟
و اینکه بنظرت فرضا بخوام پروژه هام رو به اشتراک بزارم ( پروژه های میکرو، پی ال سی و .... ) وبلاگ یا وبسایت خوبه یا این گیت هاب؟
۲۷-تير-۱۳۹۸, ۱۵:۴۸:۴۵
دیدم که معمولا افراد یکی از سایت های گیت اکانت شون رو در رزومه قرار میدن، هرکسی خواست میره پروژه ها و کد هایی که زده و متن بازه رو میبینه، که شاید معیار مناسبی باشه برای قضاوت در مورد تخصص افراد و...
بین سایت ها، گیت هاب تحریم نیست فعلا. گیت لب امکانات بهتری داشت که تحریم شدیم اخیرا.
روی ویندوز باید git windows رو نصب کنید.
روی لینوکس هم git.
از کنسول بعد عادت کردن کار کردن باهاش خیلی راحت میشه.
ولی برای ویندوز و لینوکس و ... هم برنامه هایی هستن که gui دارن و میتونی باهاشون پروژه ها(repository ها ) رو کنترل کنی.
گیت برای پروژه های الکترونیک زیاد مناسب نیست. مثلا یه پروژه pcb. بهتره از ورژن کنترلر خود آلتیوم یا ... استفاده بشه. بطور کلی ایده خوبی نیست که فایل های باینری رو در پروژه ها با گیت کنترل کرد.(ولی شدنی هست). با اینکه شاید جنس فایل های pcb شاید text باشه و... ولی همچنان ترجیح میدم که نسخه های متعددی ازش copy شده داشته باشم.
https://stevenabadie.com/git-for-open-ha...-projects/
فکر کنم udemy یه دوره ی آموزش گیت داشت. اخیرا jadi به فارسی هم آموزش گذاشته بود براش، احتمالا یه چیزایی هم git.ir پیدا میشه کرد که مفید و فارسی باشه.
موفق باشی.
بین سایت ها، گیت هاب تحریم نیست فعلا. گیت لب امکانات بهتری داشت که تحریم شدیم اخیرا.
روی ویندوز باید git windows رو نصب کنید.
روی لینوکس هم git.
از کنسول بعد عادت کردن کار کردن باهاش خیلی راحت میشه.
ولی برای ویندوز و لینوکس و ... هم برنامه هایی هستن که gui دارن و میتونی باهاشون پروژه ها(repository ها ) رو کنترل کنی.
گیت برای پروژه های الکترونیک زیاد مناسب نیست. مثلا یه پروژه pcb. بهتره از ورژن کنترلر خود آلتیوم یا ... استفاده بشه. بطور کلی ایده خوبی نیست که فایل های باینری رو در پروژه ها با گیت کنترل کرد.(ولی شدنی هست). با اینکه شاید جنس فایل های pcb شاید text باشه و... ولی همچنان ترجیح میدم که نسخه های متعددی ازش copy شده داشته باشم.
https://stevenabadie.com/git-for-open-ha...-projects/
فکر کنم udemy یه دوره ی آموزش گیت داشت. اخیرا jadi به فارسی هم آموزش گذاشته بود براش، احتمالا یه چیزایی هم git.ir پیدا میشه کرد که مفید و فارسی باشه.
موفق باشی.
۲۷-تير-۱۳۹۸, ۱۶:۲۶:۳۵
متشکر صالح جان، به نظرت برای کار ماها ( میکرو، برق صنعتی و... )کجا مناسبه؟ آیا جایی رو میشناسی؟
چون منم وفتی توش ثبت نام کردم ( گیت هاب) متوجه اینکه اصلا با کار می همخوانی نداره، شدم!.
چون منم وفتی توش ثبت نام کردم ( گیت هاب) متوجه اینکه اصلا با کار می همخوانی نداره، شدم!.
۲۸-تير-۱۳۹۸, ۲۳:۴۰:۰۹
(۲۷-تير-۱۳۹۸, ۱۴:۱۳:۱۵)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]یعنی الآن از سایت github خودش به تنهایی نمیتونم استفاده کنم؟ حتما باید یه برنامه ای نصب باشه؟
میتونی از سایت گیتهاب به تنهایی استفاده کنی؛ ولی یکم محدودیت داری؛ مثلا فایل هارو تک تک باید اپلود کنی و .. یکم سخته
ولی اوصولش اینه که اون برنامه هایی که صالح گفت رو نصب کنی
---------
وبسایت یا وبلاگ تحت گیتهاب/گیتلب/... فقط به شکل سایت استاتیک پشتیبانی میشه؛
یعنی برای مثال نمیتونی فایل php و .. اجرا کنی ؛ یعنی مثلا نمیتونی ورود کاربران و .. داشته باشی و ...
در واقع وبلاگ هستش برای منتظر کردن متن و عکس و فایل و ..
۲۹-تير-۱۳۹۸, ۰۲:۱۹:۲۲
(۲۷-تير-۱۳۹۸, ۱۶:۲۶:۳۵)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]متشکر صالح جان، به نظرت برای کار ماها ( میکرو، برق صنعتی و... )کجا مناسبه؟ آیا جایی رو میشناسی؟
منکه جایگزین مشابه ندیدم براش
ولی اخیرا بحث Open-source Hardware خیلی مطرح شده احتمالا هست من آشنا نیستم باهاش
۰۹-مرداد-۱۳۹۸, ۱۹:۴۸:۰۰
دوستان همه توضیحات دادن اما به صورت کلی شما به نرم افزاری که قابلیت Source Code Management یا Version Control داره نیاز داری
همچنین شما میتونی یه pc یا NAS یا سروری بخری و داخلش gitlab نصب کنی، امکانات فوق العاده ای داره و مجانی هم هست.
اما یه سری سایت هم هستند که این امکانات به شما میدن مثل
شخصا هم از این سایت ها استفاده کردم دومی ایرانی هست:
اینارو هم یه نگاه بنداز:
این مقاله فارسی هم با عنوان "توسعه دهندگان ایرانی پشت درهای بسته؛ آیا باید به دنبال جایگزین گیت لب باشیم؟" بخون:
همچنین شما میتونی یه pc یا NAS یا سروری بخری و داخلش gitlab نصب کنی، امکانات فوق العاده ای داره و مجانی هم هست.
اما یه سری سایت هم هستند که این امکانات به شما میدن مثل
کد:
GitHub
GitLab
BitBucket
SourceForge
Beanstalk
Apache Allura
AWS CodeCommit
Launchpad
Phabricator
GitBucket
Team Foundation Version Control
شخصا هم از این سایت ها استفاده کردم دومی ایرانی هست:
کد:
https://unfuddle.io
https://peygir.com
اینارو هم یه نگاه بنداز:
کد:
https://ankhsvn.open.collab.net
http://bugnetproject.com
این مقاله فارسی هم با عنوان "توسعه دهندگان ایرانی پشت درهای بسته؛ آیا باید به دنبال جایگزین گیت لب باشیم؟" بخون:
کد:
https://digiato.com/article/2018/08/09/ابزارهای-جایگزین-گیت-لب-گیت-هاب/
۰۹-مرداد-۱۳۹۸, ۲۱:۱۵:۰۹
بسلامتی گیت هاب هم همه ایرانی ها رو تحریم کرد : فته بود دست ماکروسافت؛ میشد مخزن خصوصی درست کرد؛ من یدونه درست کردم چند تا فایل هم ریختم توش؛ الان تحریم شدیم به فایلهام دسترسی ندارم
گیتلب هم که از چندین ماه پیش رفته بود روی سرورهایی که ایران رو تحریم کرده بود؛ بدون قند بشکون باز نمیشد
این دو تا هم که سالهاست کم لطفی میکنند
BitBucket
SourceForge
فایرفاکس هم انگار رفته روی cdn های گوگل که اونم تحریمیم
بیایید یه اینترانت ایرانویجی راه بندازیم خوشیم دور هم
گیتلب هم که از چندین ماه پیش رفته بود روی سرورهایی که ایران رو تحریم کرده بود؛ بدون قند بشکون باز نمیشد
این دو تا هم که سالهاست کم لطفی میکنند
BitBucket
SourceForge
فایرفاکس هم انگار رفته روی cdn های گوگل که اونم تحریمیم
بیایید یه اینترانت ایرانویجی راه بندازیم خوشیم دور هم