ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی استپر موتور ماشین
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به اساتید .
بنده تو کار  تنظیم موتور ماشین ها هستم
و برای تست استپر موتور های رو ماشین ها که وظیفهتنظیم دور ارام رو دارن ی مدار لازم دارم .
این مدل استپر موتور ها از نوع 4 سیمه و دو قطبی هستن .

دانش برنامه نویسی ندارم ... فقط الکترونیک رو به صورت آماتوری بلدم .

هرچقدر هم گشتم نتونستم اونی که به کار من بیاد پیدا کنم ...

خواهشا کسی میتونه کمک کنه . (مداری که فقط بتونم باهاش یه استپر موتور 4سیمه رو به صورت چپ گرد و راست گرد راه اندازی کنم )

خواهشا کمک کنید .
سلام
 میتونید با سرچ توی انجمن کلی تاپیک درباره استپر موتور پیدا کنید »استپر موتور« امیدوارم بهتون کمک کنن
مثلا این آدرس یه تاپیک که آقای »t3r!p3000«  زحمتشو کشیدن امیدوارم بدردتون بخوره »راه اندازی موتور پله ای با بسکام«
موفق باشید
(۲۸-تير-۱۳۹۸, ۱۷:۴۳:۵۸)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام
 میتونید با سرچ توی انجمن کلی تاپیک درباره استپر موتور پیدا کنید »استپر موتور« امیدوارم بهتون کمک کنن
مثلا این آدرس یه تاپیک که آقای »t3r!p3000«  زحمتشو کشیدن امیدوارم بدردتون بخوره »راه اندازی موتور پله ای با بسکام«
موفق باشید

بله گشتم اما من من ی مدار ساده میخوام . که شامل avr درایور سه تا دکمه و خود استپر موتور باشه .

ممنون میشم اگر تو نوشتن کد و نقشه‌ش کمکم کنید
این مدار هم بنظرم سادس!!

[تصویر:  3.PNG]

یه میکرو و یه درایور که بهش استپ موتور وصله فقط جای سه تا 5دکمه داره بعلاوه نمایشگر
(۲۸-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۵۶:۱۹)1نفر نوشته است: [ -> ]این مدار هم بنظرم سادس!!

[تصویر:  3.PNG]

یه میکرو و یه درایور که بهش استپ موتور وصله فقط جای سه تا 5دکمه داره بعلاوه نمایشگر

بله این درسته ولی استپر مورد استفاده در این پروژه از نوع تک قطبی 5-6 سیمه هس ، من باید چطور یه استپر دو قطبی رو جایگزبن کنم؟ کدش رو هم باید تغیر بدیم درسته؟!
این که پیوست کردم واسه دو قطبیه اینو تست کنید !
توی سیستم بود و برنامشو خودم ننوشتم زحمت کامپایل رو بکشید