ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انتقال بارکد دریافتی به متغییر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام آیا راهی هست بجای اینکه من فوکوس بدم به textbox بتونم مستقیم مقدار دریافتی از دستگاه بارکد خوان به یک متغییر انتقال بدم ؟
به نوع باکد خوانت بستگی داره

اونی که کار میکنی باید focus بدی  رو معمولا نمیشه؛ چون شبیه کی‌برد عمل میکنه ...
وبا راه بی درد سر نمیتونی

مگر اینکه توابع کی‌برد رو هوک کنی؛ اونو مستقما بتونی دریافت کنی ...
هوک میتونی توضیح بدی یا با چه نوع هوکی باید کار کنم که جستجو کنم؟
کیبرد رو مجسم کن؛ وقتی دگمه ای رو فشار میدی؛ یه سری سیگنالها میفرسته ویندوز؛ ویندوز اون سیگنالها رو میخونه؛ کد درگمه ای رو که فشار دادی از توی اون سیگنالها میکشه بیرون؛‌ و میفرسته به سمت پنچره ای که focus روش هست ..

اون قسمتی که ویندوز داره کد رو میفرسته به پنجره ای که focus روش هست رو توسط توابع نرم افزاریش یا به اصطلاح api انجام میده ..

هوک کردن یعنی یکار کنی که اون api کاری که همیشه انجام میده رو نتونه انجام بده و بجاظ برنامه ای که تو نوشتی بتونه اجرا بشه .. 

حالا این دستگاه شما هم همینه؛‌ یعنی وقتی بارکدی اسکن میشه؛‌ دقیقا شبیه کیبرد عمل میکنه؛‌ یعنی وقتی بارکدی رو اسکن کردی دقیقا شبیه اینه که با کیبرد مثلا بنویسی 26168796346 ؛ از نظر ویندوز این دوتا فرقی با بهم ندارند

کاری که باید بکنی اینه که api ای که مسول دریافت محتویات کیبرد هست .. رو هوک کنی؛ مقداری که میخواد بفرسته سمت یه پنجره focus شده رو بگیری؛ و بریزی توی متغیرت ...

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  خودم هم نفهمیدم چی دارم میگم؛ همینجوری یه چیزی پروندم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
(۱۰-مرداد-۱۳۹۸, ۱۴:۱۹:۳۳)aleas نوشته است: [ -> ]هوک میتونی توضیح بدی یا با چه نوع هوکی باید کار کنم که جستجو کنم؟

بلد نیستم تا این حد
تجریه ویندوزی ندارم تقریبا
(۱۰-مرداد-۱۳۹۸, ۱۴:۴۴:۰۲)babyy نوشته است: [ -> ]
(۱۰-مرداد-۱۳۹۸, ۱۴:۱۹:۳۳)aleas نوشته است: [ -> ]هوک میتونی توضیح بدی یا با چه نوع هوکی باید کار کنم که جستجو کنم؟

بلد نیستم تا این حد
تجریه ویندوزی ندارم تقریبا

توضیحات که دقیق عملکرد ویندوز منم میدونم به همین صورته 
حالا من دارم سرچ میکنم تا الان که چیزی دستگریم نشد اگر شما پیدا کرین حتما برام بفرستین ممنون