ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هر چه زودتر اين مزخرفات رو از روي سايت برداريد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ديگه واقعا شورش رو در اوردن هركي هرچي دلش مي خواد مي نويسه هر توهيني كه مي خواد مي كنه هر تهمتي كه مي خواد مي زنه
به خدا اگه بحث احترام به سایت نبود هرچی از دهنم در میومد توی سایت به اینا می زدم
خدمت آقا اشکان هم عرض کنم که این بار چندمه که دارم این توهین ها رو به خاطر احترام به سایتتون تحمل می کنم . حالا خوبه چند تا مدیر سایت گذاشتین که تاپیک ها و سایر قسمت های سایت رو مدیریت و چک کنن و گرنه غیر از این انتظار دیگه ای نمی رفت یه عده آدم... اومدن واسه ما برنامه نویس شدن بعدشم اظهار نظر می کنن و هر تو هینی که دلشون می خواد می کنن
می خواستم بپرسم واقعا هدفتون از ایجاد سایت ایران ویج این بوده که هر کسی از راه رسید یه آیدی بسازه و به دیگران توهین کنه؟ اونم بدون هیچ دلیلی؟
توی این سایت چند تا مدیر سایت گذاشتین که این مسایل رو بر رسی کنه ؟ آیا هر کسی که دلش بخواد می تونه از این اراجیف سرهم کنه؟
کم کم دارم به هویت و عقاید سایت شک می کنم و متاسفم به خاطر اینکه هیچ نظارتی توی سایت انجام نمی گیره نمونشم همینه که می بینید طرف اومده فحش ناموسی می ده اونوقت یه آدم با غیرت پیدا نمیشه این قسمت رو حذف کنه و آیدی ایشون رو ببنده
واقعا واسه تمام مدیران سایت متاسفم که با این مسایل به این شکل برخورد می کنن
http://www.iranvig.com/3208.html
چه ربطي داشت به ويژال بيسيك :?: :?: :!: :!:
معلوم نيست تو سايت چه خبره :?: :!: :arrow: Amaze
arnh نوشته است:چه ربطي داشت به ويژال بيسيك :?: :?: :!: :!:

ايشون خودشون فرمودند كه n تا مدير تو سايت هست ولي همشون رفتند .... (نمي دونم كجا؟!)
انقدر اين تاپيك رو بالا ميارم كه مجبور بشن جواب بدن
يه چند روز فرصت بديد Biggrin
شرمنده بايد قفل كنم