ايران ويج

نسخه‌ی کامل: از هر چه بگذریم؛ اسپم واجب تر است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
در آستانه‌ی ۱۱ سال و ۱ ماه و ۱ روزگی عضویتم در ایرانویج؛ تصمیمی گرفتم مبنی بر خداحافظی از سایت و دوستان

روزگار و دوران خوب و خوشی بود؛ اما هر چیزی پایانی داره و اینم پایان ما هست

تجربه‌ی ۱۱ ساله ام در این سایت اینه که به کسی چیزی یاد ندید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  اصلا تا میتونید با کسی حرفی نزنید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید 

به هر جهت حلالم کنید در این مدت با کسی بحث و دعوا کردیم و یا حرفی که باعث رنجش و ناراحتی شد؛

1387/05/31  
1398/06/31 -
------------------------
11/01/00   خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

مخلص همگان قلب
سلام،
سر صبح این چه خبری بدی آخه؟  تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید
چرا؟؟؟؟
سوال های لینوکسی ما و دیگه کی جواب بده؟
امیدوارم هرجا هستی موفق باشی، من که خیلی بهت مدیون هستم.
کاربر babyy پیام خصوصی اش را غیرفعال کرده است شما نمی‌توانید به این کاربر پیام ارسال کنید.

فعال کن
babyy عزیر هر جا هستی موفق باشی
خیلی چیزا یاد گرفتم ازت امیدوارم فرصت دوباره ایجاد شه
سلام، تو امکان نداره که بری، ههمونو میریم جز تو یکی خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
سلام 

تاپیکتون غیر منتظره بود و خبر خوبی نبود ،دوست داریم شما همچنان باشید و از علم شما استفاده کنیم همونطور که این مدت اینجا شاهد فعالیت عالی شما بودیم
توی این مدت خیلی لطف کردین و کارتون خیلی با ارزش بوده گل گل گل
امیدوارم هرجایی هستین سلامت و با دل خوش زندگی کنید گل
سلام
خوب هستيد

من تازه اين تاپيك رو ديدم  028

رفتن از سايت كه يه شوخيه! حالا به هر دليلي ادم ممكنه كمتر بتونه سر بزنه و فعال باشه اما بالاخره ماهي دو ماهي يك بار كه مي شه اومد و نيم به دوستان سر زد  زبون دراز − بهینه شده برای ویرژن جدید چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید

به هر صورت چه قبل از اين چه بعد از اين هر جا هستي شاد و سلامت و موفق باشي قلب قلب قلب
این خبر خیلی یهویی بود و ناراحتی از رفتن یک دوست خوب در هر صورت.
صلاح مصلحت خویش خسروان دانند
انشالله که هر جا هستی شاد و پیروز و سلامت باشی گل گل گل