ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال درمورد جلوگیری از نفوذ از طریق آی پی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام مودمم از طریق آی پیم هک شده و تونستند وارد گوشی تلفنم بشن سوالم اینه که آیا میتونن دسترسی کامل به گوشیم(دوربین و...)بگیرن با توجه به اینکه من هیچ فایلی دریافت نکردم و لینکی رو باز نکردم و اینکه طرف اصلا مبتدی نیست و کاربلده و مهم‌ترین سوالم اینه که چطور جلوی اینکارو بگیرم 
۱.قبل اینکه نفوذ و هک کنن از طریق آی پی چیکار کنم؟؟
۲.الان که نفوذ کردن از طریق آی پی باید چیکار کنم؟؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام،
متوجه نمیشم چطور امکان داره از طریق مودم وارد گوشی شد؟
تا جایی که میدونم تنها کاری که با دسترسی به مودم میشه انجام داد، شنود و تغییر مسیر درخواست های شماست.

مودم ها معمولا از طریق panel وب که معمولا روی آدرس ip شما قرار دارد مورد نفوذ قرار می گیرد که به نظرم دو حالت بیشتر نداره؛
1- پسورد شما ضعیف هست و هکر تونسته آن را حدس بزنه
2- مودم شما دارای آسیب پذیری است که با به روز رسانی firmware مربوطه به مدل مودم شما، آسیب پذیری برطرف میشود.
(۲۵-خرداد-۱۳۹۹, ۰۲:۰۷:۲۸)B.moradi نوشته است: [ -> ]سلام مودمم از طریق آی پیم هک شده و تونستند وارد گوشی تلفنم بشن سوالم اینه که آیا میتونن دسترسی کامل به گوشیم(دوربین و...)بگیرن با توجه به اینکه من هیچ فایلی دریافت نکردم و لینکی رو باز نکردم و اینکه طرف اصلا مبتدی نیست و کاربلده و مهم‌ترین سوالم اینه که چطور جلوی اینکارو بگیرم 
۱.قبل اینکه نفوذ و هک کنن از طریق آی پی چیکار کنم؟؟
۲.الان که نفوذ کردن از طریق آی پی باید چیکار کنم؟؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام همیشه هک با فایل نیست!
همیشه فایل ها نصبی نیستندمیشه یدونه لینک باشه یا به ظاهر یک عکس!
احتمالا هکر فایلی برای شما فرستاده که اونو اجرا کردین و رو گوشیتون نصب شده و هک شدین
ازطریق ایپی نمیشه مودم رو هک کرد.