ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال همزمان ورودی سولار و برق شهر ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و وقت بخیر با توجه به تاپیک قبلی که مدار شارژر باتری اسیدی را بررسی کردیم حالا میخوام دو تا ورودی برای این شارژر تعیین کنیم طبق شکل زیر یک ورودی برق شهر و یک ورودی سولار ، که مثلا اگر برق شهر قطع بود یا موجود نبود از سولار تغذیه کند و عمل شارژ انجام بدهد و بالعکس حالا هر دو ورودی در نقطعه A به هم متصل می شوند حالا سوال اینه که نیازی به اضافه کردن قطعه دیگری مانند دیود برای هر کدام در نقطعه A نیست ؟ آیا می توان بدون مشکلی اینطور اتصال داد ؟
[تصویر:  scan0004.jpg]
سلام

میشه سر راه قسمت پایین یه رله گذاشت که از برق مدار بالایی تغذیه میکنه و کنتاکت بسته رو باید قرار داد تا وقتی که تغذیه رله قطع شد مسیر رو وصل کنه و سر راه برق مدار بالایی هم یه دیود
(۰۴-تير-۱۳۹۹, ۲۱:۰۲:۵۵)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام

میشه سر راه قسمت پایین یه رله گذاشت که از برق مدار بالایی تغذیه میکنه و کنتاکت بسته رو باید قرار داد تا وقتی که تغذیه رله قطع شد مسیر رو وصل کنه و سر راه برق مدار بالایی هم یه دیود

چرا سر راه مدار بالایی یه دیود ؟!!   حالا من کمی سرچ کردم اومده سر راه هر دو یک دیود گذاشته یعنی دو تا دیود !  و نوشته اگر ولتاژ هر کدوم حتی چند صدم ولت از اون یکی بیشتر باشه  دیود دیگر در بایاس معکوس قرار میگیره جریان حتی از باتری مصرف میکنه وبرعکس .  من اینطوری سرچ کردم automatic power 
selection circuit
درسته با دوتا دیود که بسادگی میشه ؛ من اون روش رو هم گفتم که اگه خواستین راه دیگه ای هم تست کنید اینطور هم میشه

موفق باشید