با سلام و وقت بخیر آیا ساختار زیر را تایید می کنید ؟ دو خروجی مجزا گرفتم با دو دویود پل ...شاید سوال بپرسید که چرا اینکار رو کردم ، هدف این بود که افزایش و یا کاهش جریان در هر کدام از خروجی ها تاثیری بر روی اون یکی خروجی نذاره ... ...آیا شکا زیر اصولیه ؟
سلام.
افزایش جریان اون یکی تاثیر رو کل ترانس تاثیر میزاره دیگه، ثانویه یه توان مشخصی رو میتونه تحویل بده، بیشتر ازش بکشی که کل ترانس اشباع میشه، و حالا بین هردو سیم پیچ این توان تقسیم میشه.
یک سوال، این مدارهارو رو شما میبندی؟ یعنی پروژه ای پیش اومده که میخوای ازین شماتیک استفاده کنی یا همینطوری صرفا سوال برات پیش اومده؟
(۱۴-تير-۱۳۹۹, ۰۸:۰۱:۴۲)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]سلام.
افزایش جریان اون یکی تاثیر رو کل ترانس تاثیر میزاره دیگه، ثانویه یه توان مشخصی رو میتونه تحویل بده، بیشتر ازش بکشی که کل ترانس اشباع میشه، و حالا بین هردو سیم پیچ این توان تقسیم میشه.
یک سوال، این مدارهارو رو شما میبندی؟ یعنی پروژه ای پیش اومده که میخوای ازین شماتیک استفاده کنی یا همینطوری صرفا سوال برات پیش اومده؟
اگر من هر از این ساختار استفاده نکنم و هر دو بار را از یک خروجی بگیرم تاثیر بیشتر نسبت به این حالتی که گذاشتم میذاره ...من میخوام استفاده کنم از این شماتیک ..