۰۹-اسفند-۱۳۸۴, ۰۳:۰۴:۱۳
۰۹-اسفند-۱۳۸۴, ۰۷:۲۲:۰۶
ببين عزيزم در مورد اين مطالب زياد صحبت شده. شما هم در اين سايت هم در سايت هاي زير يه جستجو بكن به كل جوابت مي رسي :
www.barnamenevis.org
www.barnamenevis.org
۰۹-اسفند-۱۳۸۴, ۱۲:۲۸:۳۵
نقل قول: فرق j2me,j2ee,java,j++,j.net چيه؟از اون دوتاي اولي كه به نظر كار ميكرو سافت مي ياد بگزريم(چون يواش يواش داره از اين ميكرو سافت بدم مي اد) java يه نحوه نوشتن برنامست مثل C ولي J2me يه نگارش از همون جاواست كه سبك تر شده براي اجرا تو سيستم هايي مانند موبايل و J2ee يه نگارش كامل تر براي اجرا روي كامپيوتر Jscript هم داريم كه يه اسكريپت كه معمولا براي صفحات HTML استفاده مي شه البته JSP هم داريم كه يه زيان مثل php البته تمام اين فكو فاميل با PHP و C از يه خانوادن(از لحاظ قواعد نحوي) و فقط كاربردشون فرق مي كنه و كمپايلرشون
۳۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۳۲:۱۰
سلام
من میخوام برنامه نویسی با net bean رو یاد بگیرم برای کد نویسیش باید خود جاوا را بخونم یا فرق میکنه ؟
از اینکه جواب میدید تشکر میکنم.
من میخوام برنامه نویسی با net bean رو یاد بگیرم برای کد نویسیش باید خود جاوا را بخونم یا فرق میکنه ؟
از اینکه جواب میدید تشکر میکنم.
۳۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۴۶:۰۷
نقل قول: من میخوام برنامه نویسی با net bean رو یاد بگیرم برای کد نویسیش باید خود جاوا را بخونم یا فرق میکنه ؟اول باید کدنویسی جاوا (syntax) رو یاد بگیری. خیلی راحته. مثل C++ . . . دستورات اولیه if و while و . . .
بعد باید کار با کتاب خونه swing جاوا رو یاد بگیری (برای برنامه نویسی گرافیکی). منابع فارسی در این مورد خیلی کمه ! انگلیسی اگه بخوای خود سایت sun آموزش های خیلی خوبی داره. منم تازه شروع کردم و با netbeans کار میکنم.
اگه می خوای برنامه های گرافیکی عادی بنویسی باید J2SE کار کنی . . .