ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دعوت عمومي تمام ايران ويجي ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بدينوسيله تمامي عزيزان ايران ويج رسما و با كمال احترام به منزل ما دعوت ميشويد
قدوم تمامي عزيزان بر روي چشم ما جا دارد چه آقا باشند و چه خانم
از نظر اينكه اين جلسه مختلط بشود هم هيچ جاي نگراني نيست و قول صددرصد داده ميشود هيچ مشكلي پيش نياييد .
به هر حال هر كس كه امكان آمدن برايش ميباشد اعلام كند تا پس ار آن من زمان و آدرس را به
آقا اشكان بدم تا به ميلهاي خصوصي هر كس ارسال كند .
اين همايش صرفا براي آشنايي مختصر و از همه مهمتر براي بحث و تبادل نظر در مورد تغييرات آتي سايت ميباشد .
به آقا اشكان هم عرض كنم كه اگر هيچ كس هم مايل به شركت در اين جلسه نبود حضور و شركت شما الزامي ميباشد و شما ديگه نميتوانيد نياييد . واي واي واي كه اگر نيايي
با سلام.
از زحمتي كه مي كشيد متشكرم.
والله من هم بدم نمي آد كه با دوستان خوبي مثل بچه هاي ايران ويجي (البته نه همه شون) از نزديك آشنا بشم ولي خوب خونه ما بهشهر هستش تازه هم از سفر اومدم. اگر منزل شما هم همين طرف ها باشه (كه بعيد مي دونم) حتما مي آم.
در هر حال سپاس.
(راستي اينكه منزل شما از نظر امنيتي .... يعني چي؟!!!)

كيميا كنجكاو
سلام
من هم دوست دارم كه شركت كنم ولي هيف شد
متاسفانه راه خيلي خيلي دوره تا بيارم حركت كنم و برسم اونجا و بيام مهموني فكر كنم يكسال طول مي كشه Amaze :cry:
تازه كي وقتشو داره
اما براتون آرزوي موفقيت مي كنم و اميد وارم كه خوش بگذره
در ضمن راجع به خونتون فكر كنم طرفهاي آلكاتراس باشه نه Amaze Amaze
البته شوخي كردم ناراحت نشي .
با تشكر ـ مشمولي
آخه مامانم نمي ذاره !! شما اگه مامان من رو راضيش كردي ،‌من هر جا شما بگي ميام !!! :!:
باسلام
ما با اين دعوت رسمي و محترمانه ظاهرا شديم مزهكه و مايه خنده و نشاط عزيزان
من واقعا نميدونم بايد چي بگم فقط ميگم متاسفم متاسفم متاسفم :?: :?: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
علي جان سلام!
حال شما؟
بايد عرض كنم كه شما لطف كرديد و زحمت كشيديد و بطور عملي نيت خير خود را نسبت به بچه هاي سايت نشان داديد. به قول قرآن هم «الاعمال بنيات» (اميدوارم درست نوشته باشم). حالا اينكه دوستان ما مشكلاتي پيش رويشان است مساله ي ديگري است.
آن چيز كه مسلم است اينكه ما چه افتخار ديدار شما را داشته باشيم و چه نداشته باشيم اين لطف شما را نسبت به سايت و خودمان هرگز فراموش نخواهيم كرد.
با سپاس فراوان
كيميا
علي جون ممنون از لطفت ، تو كه ديگه واقعا به سايت و برو بچ خيلي لطف داري ، فعلا من منتظرم ببينم چي ميشه .(جوابت رو بعد ميدم).(ولي علي جون ما تو دنياي مجازي هستيم و بدليل عدم يكجا بودن بايد يه فكر ديگه كرد تا حتي دوستاني هم كه تهران نيستن بتونن استفاده كنن و ..
amirjan نوشته است:آخه مامانم نمي ذاره !! شما اگه مامان من رو راضيش كردي ،‌من هر جا شما بگي ميام !!! :!:
ali110 نوشته است:باسلام
ما با اين دعوت رسمي و محترمانه ظاهرا شديم مزهكه و مايه خنده و نشاط عزيزان
من واقعا نميدونم بايد چي بگم فقط ميگم متاسفم متاسفم متاسفم :?: :?: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
از حرف من ناراحت شدي ؟؟ ولي من واقعيت رو گفتم :cry: :cry: