ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شروع جدید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه دوستان
تصمیم به عوض کردن فروم گرفتیم .... و نتیجه بر این شد که فروم را با مای بی بی راه بندازیم
اگه ایرادی دیدید حتما بگید ..تا رفعش کنیم
با سلام به مهدی و اشکان عزیز . آقا تبریک می گم که فروم جدید رو راه انداختین . از نظر ظاهری خیلی بهتر شده . واقعا عالیه . امیدوارم مشکلات کوچیکی که هم داره به سرعت رفع بشه و دوباره فروم رونق قبل رو بگیره .
چون در طول کار نصب و تست ، یه سرک هایی به این فروم جدید کشیده بودم و تا حدودی از طریق مهدی جان در جریان امر بودم ، میخوام که صمیمانه از مهدی جان تشکر کنم و یک خسته نباشید جانانه بهش بگم ! کارش واقعا درسته و من می دونم که چقدر زحمت کشیده تا این فروم رو با همون اطلاعات و داده های قبلیش ، در شکلی نو ، راه اندازی کنه .
فقط چیزی که من الان توی این ادیتور نمی بینم حالت فارسی نویسی هست و یکی هم شکلک برای استفاده توی متن . در واقع فعلا من با کمک فارسی نویس ویندوز دارم فارسی مینویسم . اگر اون یه تیکه کد جاوااسکریپت هم اضافه کنید که حالت فارسی نویسی مستقل از ویندوز بشه بسیار عالی میشه .

بازهم ممنون و با کمال تشکر

اره متاسفانه این حالت رو نداره
[تصویر:  65.gif]
شکلک هم نزاشتن انگار[تصویر:  4.gif]
ولی باید باشه تو تنظیماتش جا هست[تصویر:  59.gif]
در ضمن ... متاسفانه امضاهای فارسی مشکل پیدا کردن
لطفا اصلاح کنید
آقا دست همگی درد نکنه واقعا بی فرومی داشتیم خفه می شدیم
سلام
مبارکه... خیلی خوب شده . واقعا خسته نباشید.
قالبش شبیه قالب پیشفرضه vbulltin شده . من فکر کردم اونو نصب کردید. گفتید mybb اسمشه؟

موفق باشید
نبی
فکر کنم باید یه کلاس آموزشی برای آدامای بیسوادی مثل من هم بزارین که به جای ارسال ÷اسخ ارسال جدید رو کلیک نکنن ;( یه کاری شم بکنین که اگه این کارو کردن بتونن درستش کنن Biggrin
ارسال پاسخ سریع هم داریم انگار هاBiggrin
ha_60 نوشته است:فکر کنم باید یه کلاس آموزشی برای آدامای بیسوادی مثل من هم بزارین که به جای ارسال ÷اسخ ارسال جدید رو کلیک نکنن ;( یه کاری شم بکنین که اگه این کارو کردن بتونن درستش کنن Biggrin
اگه موافق هستید
ارسال جدید
رو بردارمBiggrin
سلام
قبل از هر چیز پیشاپیش سال نو رو به همگی دوستان عزیزم تبریک عرض می کنم و امیدوارم که در تمامی مراحل زندگیشون موفق باشن
ضمن خسته نباشی به آقا آشکان و مهدی عزیز که انصافا الان که دارم می بینم سایت یه جورایی عوض شده و همه اینا مدیون زحمات دوستان و ادمین های عزیزمون در سایت هستش
( امیدوارم که در سال آینده همه دوستان هم مثل سایت آپدیت بشن اولیش خودمم... شوخی کردم ناراحت نشین) و اینکه با وضع قوانین جدید شاهد دگرگونی های خوبی در سایت باشیم
با تشکر از همه دوستان خوبم
اول از زحمات آقا مهدی و بقیه تشکر میکنم. منم می خوام نظر خودمو بگم : بنظر شما اون فروم قبلیه بهتر نبود؟! حسن mybb نسبت به قبلیه چیه؟ البته تشکر کردما. حتما نمی دونم چه فایده هایی داره!
به به به
آقا مبارکه !
می بینم مدیران یه حال اساسی به سایت دادن
حسابی زحمت کشیدین ها !
راستی عیدتون مبارک
صفحه‌ها: 1 2