من هر چی خواستم به خودم تلغین کنم که این vbulltin نیس نتونستم اخه همه امکاناتش مال اونه فک کنم vbulltin باشه ها !!!!!
راسی خیلی خوب شده به خصوص که هر کسی که میخواد بحث خاصی مرتبط با موضوع خاصی رو شروع کنه قشنگ میره تو تالار مورد نظرو اختشاش نمیشه !! چون دیگه 10 تایپیک آخر رو صفحه ی اول نشون نمیدین کسی نمی تونه از فروم به عنوان تبلیغات واسه سایتش و یا بحث های بی ربط استفاده کنه ... هر کسی به روم مورد نظر میره و کارش رو انجام میده ....
خیلی خوب شد vbulltin نصب کردید چون phpBB نمیتونست جواب همچین حجم بالا یی رو بده .
ولی یه سوال دیگه افراد قبلی مدیر نیستند ؟؟؟
vahid2000 نوشته است:من هر چی خواستم به خودم تلغین کنم که این vbulltin نیس نتونستم اخه همه امکاناتش مال اونه فک کنم vbulltin باشه ها !!!!!
راسی خیلی خوب شده به خصوص که هر کسی که میخواد بحث خاصی مرتبط با موضوع خاصی رو شروع کنه قشنگ میره تو تالار مورد نظرو اختشاش نمیشه !! چون دیگه 10 تایپیک آخر رو صفحه ی اول نشون نمیدین کسی نمی تونه از فروم به عنوان تبلیغات واسه سایتش و یا بحث های بی ربط استفاده کنه ... هر کسی به روم مورد نظر میره و کارش رو انجام میده ....
خیلی خوب شد vbulltin نصب کردید چون phpBB نمیتونست جواب همچین حجم بالا یی رو بده .
ولی یه سوال دیگه افراد قبلی مدیر نیستند ؟؟؟
سلام سعيد جان
خوبي ؟ كجا بودي ؟ سال نو ت مبارك !
راستي فروم vb نيست ، ولي داريم روش كار ميكنيم ( خودمونيما خيلي شبيه vb شده ) اشكالاتش رو بر طرف مي كنيم ، بعضي جا ها بد ترجمه شده ، يه كم تو چپ و راست و اينا مشكل داشت ، ... حالا بيا بعدا برات توضيح ميدم .
در مورد مدير ها هم يه كم بزار سر و سامون بگيره ، بعد كلي كار داريم ...
ه سلام امیر جان !!! چه طوری خوفی !!! راسی این سیستم اگه vb نباشه پس چی میتونه باشه ؟؟ داخلیه ؟؟ کار خودتونه ؟؟؟ تو چیییزی دست بردید !! در هر صورت ایولا کف کردم چی ساختی !!!!!
راسی به نظرم این بخش از ایران ویج خیلی حیاتی تر از بخشی مث صفحه اولشه !!! تجربه اینو بار ها ثابت کرده یه سایت خوب همیشه پشتش یه فروم خوب بوده (این SE ورژن همون ضربالمثل هرمرد موفق پشتش یه زن موفق بوده ، میباشد ) اگه تبلیغات این بخش و رو بیشتر کنیو و در صفحه اصلی خود سایت هم بخش فروم و باز شدندش رو بگین خیلی بهتر باشه ...
راسی این طور که من تستیدم اکثر فروم های روز دنیا قابلیت بازیابی دیتا بیس رو از یه پرتال دیگه بهو خودشون ر دارن بخصوص phpBB .
راستی تو این مدت به دلایلی که خوب میدونی بیشت از حد با html و کد نویسی سرور و کلاینت ور رفتم هر کمکی باشه در خدمتم !
نقل قول: ه سلام امیر جان !!! چه طوری خوفی !!! راسی این سیستم اگه vb نباشه پس چی میتونه باشه ؟؟ داخلیه ؟؟ کار خودتونه ؟؟؟ تو چیییزی دست بردید !! در هر صورت ایولا کف کردم چی ساختی !!!!!
كل كار مال مهدي بوده ، من بيشتر با تمپليت بازي ميكنم !!
نقل قول: راسی به نظرم این بخش از ایران ویج خیلی حیاتی تر از بخشی مث صفحه اولشه !!! تجربه اینو بار ها ثابت کرده یه سایت خوب همیشه پشتش یه فروم خوب بوده (این SE ورژن همون ضربالمثل هرمرد موفق پشتش یه زن موفق بوده ، میباشد ) اگه تبلیغات این بخش و رو بیشتر کنیو و در صفحه اصلی خود سایت هم بخش فروم و باز شدندش رو بگین خیلی بهتر باشه ...
راسی این طور که من تستیدم اکثر فروم های روز دنیا قابلیت بازیابی دیتا بیس رو از یه پرتال دیگه بهو خودشون ر دارن بخصوص phpBB .
آخه فعلا نمي تونه عضو گيري كنه ، رو همين حساب ...
سلام ... سلام .. سلام !
اولا سال نو همه مبارک ! ایول سایت خیلی باهال شده ! خسته نباشید داره !
اما واسه من یه سوال پیش اومد ! تا جایی که من دیدم تغییرات ظاهری بودن ( شاید من ندیدم
)
تغییرات برای بهتر کردن اوضاع آشفته ی سایت بود !
ha_60 نوشته است:فکر کنم باید یه کلاس آموزشی برای آدامای بیسوادی مثل من هم بزارین که به جای ارسال ÷اسخ ارسال جدید رو کلیک نکنن ;( یه کاری شم بکنین که اگه این کارو کردن بتونن درستش کنن
ارسال جديد حذف شد فقط به خاطر تو
vahid2000 نوشته است:.
ميدوني من چند بار اطلاعات رو منتقل كردم
اونقدر كه ديگه حفظ شدم
كلي اسكريپت اينكارو دستكاري كردم
چندين بار جاهاشونو عوض كردم تا اخر فهميدم كجاست
vahid2000 نوشته است:راسی خیلی خوب شده به خصوص که هر کسی که میخواد بحث خاصی مرتبط با موضوع خاصی رو شروع کنه قشنگ میره تو تالار مورد نظرو اختشاش نمیشه !! چون دیگه 10 تایپیک آخر رو صفحه ی اول نشون نمیدین کسی نمی تونه از فروم به عنوان تبلیغات واسه سایتش و یا بحث های بی ربط استفاده کنه ... هر کسی به روم مورد نظر میره و کارش رو انجام میده ....
اتفاقا يكي از دلايل گرمي سايت همون 20 پپست آخر توي صفحه اصلي بود كه الان هم گذاشته شده.(دوباره) مديران رو هم بايد دوباره تعريف كرد.
دارم بررسي ميكنم ... مديران رو انتخاب ميكنم
اگه فرد خواصي رو سراغ داريد بگيد