ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اين مشكل رو منم ديدم دارم بررسي ميكنم ببينم ممكنه از كجا باشه .
علت اين مشكل و روش رفع اون:
اين مشكل به هاست برميگشت و علت اين بود كه توي قسمت پي اچ پي هاست جديدا چيزي رو تنظيم كردن كه از جهت نام گذاري با يكي از پارامترهايي كه پاس داده ميشه به صفحه هاي سايت برابر هست يعني
SID اين كلمه توي سايت هم استفاده ميشه و هم تو تنظيم جديد براي PHP كه بعنوان شماره سيشن ازش استفاده ميشه. نمونه هم اينه
http://www.iranvig.com/modules.php?name=News&file=article&sid=592&mode=&order=0&thold=0
در نتيجه همه چيز قاطي پاتي شده بود كه با تنظيم مقدار : register_globals off مشكل بايد حل شده باشه
حالا امكان داره يكي از شما بازم مشكل داشته باشيد براي اينكه مشكلتون حل بشه بايد اول همه صفحه هاي ايران ويج باز شده رو ببنديد(تا سيشنها همه بسته بشن) بعدش دوباره صفحه ايران ويج رو باز كنيد و ... حتما مشكل حل شده .
آخيش ! مشكل من كه حل شد ! دستت درد نكنه ، يه چند مدت بود برنامه ايراويجي دانلود نكرده بودم ، برنامه خون ام كم شده بود ...
مشکل من هنوز حل نشده!!
مشكل شما چيه؟؟؟
آقا اشکان برا من هم درست نشده و نمی تونم بم برنامه ها رو ببینم و یا حتی به سیستم وصل شم ولی به فروم می تونم در ضمن قبلا من می تونستم برنامه ها رو ببینم ولی حالا نمی تونم و همش به یک صفحه سفید خالی میرن لینکها
من وقتی می خوام یه برنامه باز کنم میره تو یه صفحه دیگه
الان نبايد مشكلي ديگه باشه الان سايت بايد بدون مشكل باشه هر مشكلي بود بگيد
من isp رو عوض کردم. بازم درست نشد!
صفحه‌ها: 1 2