ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی یک میکروی آرم STM32 و سنسورهای متصل به آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اولین تجربه ام برای کار با میکروی stm32 هست  و اصلا هم خوب پیش نرفته قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید
یک دوره مقدماتی آنلاین رو گذروندم ولی اصلا تجربه آموزنده و خوبی نبود و بیشتر شرح ناقص یک پروژه بود تا آموزش برنامه نویسی و شناخت  درست دلایل انتخاب ها و توابع و ...
گیج - بهینه شده برای ورژن جدید گیج - بهینه شده برای ورژن جدید گیج - بهینه شده برای ورژن جدید

میکرویی که دارم STM32F103C8

اتصالات به میکرو: 
* یک ال ای دی که  به پین میکرو وصل میشه و روشن میشه و....
*یک فوتوترانزیستور خروجی آنالوگ دارم که به پین های مربوطه وصلش میکنم و ...
* یک سنسور نور دیجیتال (VEML6035) که نور محیط رو اندازه گیری میکنه و فقط مقدار اون رو به میکرو میگه (از این جهت میگم که خیلی پروژه های مشابه روی ال-سی-دی نمایش میدن ولی من همچین قصدی ندارم) پروتکل ارتباطی این سنسور I2C است
* یک سنسور IMU هم دارممدل GY-87 که دارای تراشه MPU6050 است که خروجی مورد نیاز من شتاب و سرعت زاویه ای هستند حاصل این تراشه است / پروتکل ارتباطی به کار رفته در این ماژول هم I2C می باشد
*و یک عدد ارسال کننده بلوتوثی hc05 که داده ها رو از میکرو بگیره به کامپیوتر ارسال کنه ()یعنی همه داده های سنسور ها رو در هر لحظه میگیره و میده به یک نرمافزاری در کامپیوتر تا اونجا تجزیه و تحلیل بشند و ....

پیش از هرچیز من در نرم افزار CubeMx نوع میکرو رو که یک STM32F103C8 هست رو مشخص کردم و تنظیمات مثل انتخاب دیباگر و کلاک و پین متصل به میکرو وکارش رو معین کردم و نوع پروتکل را مشخص کردم و ....
بعد برنامه را برای نرم افزار Keil کدهاش رو ساختم (code generate) و درKeil بازش کردم 
در Keil دچار مشکل هستم  به خصوص در مورد دوتا سنسور ، این که چه روند و تعارف و توابعی را براشون به کار ببرم تا اطلاعات رو از آنها دریافت و به میکرو بدم تا هر لحظه در متغیری نگه داره یا ...
کتابخانه و برنامه های مشابه این سنسورها که برای نرم افزار آردویینو نوشته شده رو از گیتهاب پیداکردم و .... ولی اولا در گام اول هم ناموفق بودم یعنی اضافه کردن کتابخانه به پروژه ام چندتا روش گفته شده در برخی پیشنهادات را پیگیری کردم ولی نشد - ناشی هستم و باید این رو درست فرابگیرم / حتی سعس کردم طبق یک ویدیو که تو یوتیوب دیده بودم خودم کتابخانه بنویسم ولی من به ارور هایی برمیخورم که نمیدونم چی هستند و ....
در آخر هم گفتم مستقیما در برنامه مینویسمشون ولی برای اینکه توابهعو تعاریف رو هم در خود برنامه تعریف و اضافه کنم هم ایراد داشتم چون نمیدونستم هر کد داره دقیقا چه کار میکنه و من کدوم ها رو وبا چه ترتیبی باید اضافه کنم

اگر کسی باشه در انجام این پروژه کمکم کنه ممنون میشم  یا اصلا پروژه را با توضیح انجام بده 
حالا یا گام به گام توضیح بده و من پیش ببرم و ایرادو سوالاتم را بپرسم و یادبگیرم 
یا خودشرکد نویسی ها رو انجام بده و کمی هم توضیح بده تا من یادبگیرم