ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی در مورد رمزگشایی یک فایلی که توسط باج افزار کد شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
سیستم دوستم دچار یک باج افزار شده که فایل هاش کد شده و بشدت فایل هاش رو نیاز داره

من یک فایل pdf و یک فایل ورد که کد شده اند رو پیوست کردم
می خواستم بدونم کسی می تونه این رو برام رمزگشایی کنه ؟
(۰۳-اردیبهشت-۱۴۰۱, ۰۶:۰۳:۰۳)jaber نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
سیستم دوستم دچار یک باج افزار شده که فایل هاش کد شده و بشدت فایل هاش رو نیاز داره

ببین با eset یا kasper میتونه کاری کرد.
(۱۵-دى-۱۴۰۱, ۱۰:۰۹:۵۰)alimogmov نوشته است: [ -> ]
(۰۳-اردیبهشت-۱۴۰۱, ۰۶:۰۳:۰۳)jaber نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

ببین با eset یا kasper میتونه کاری کرد.

سلام دوست عزیز
با کسپر و ایست نشد
ایمیل هم بهشون زدم گفتن فعلا راهی برای رمزگشایی فایل هاتون وجود نداره
سلام 
اسم باج افزار شما  RTGF Ransomware Virus از خانواده یSTOP/DJVU و با  سیتم 
RSA 2048 + salsa20  رمز نگاری شده .این احتمال  هست اگر کلید خصوصی افلاین ساخته شده باشه با ابزار هایی بشه دیکریپت کرد برای فهمیدن اینکه به صورت افلاین هست یا آنلاین به درایو c پوشه ی SystemID  برید و فایل PersonalID.txt رو باز کنید اگر آخر عبارت T1 بود خوش شانس هستید و میتونید با ابزار decrypt_STOPDj اقدام کنید و مستلزم این هست ک شما ویندوز یا درایوی  رو پاک نکرده باشید . و اگر آخر عبارت t1 نبود شانس زیادی ندارید چون کلید آنلاین ساخته شده و فرستاده شده .با این حال شاید بتونید با کمک یک جفت فایل رمزگشایی کنید به این صورت که یک فایل رمز شده و سالم اون رو نیاز هست اگر دانلودی هست مجدد دانلود کنید و نکته بعدی اینکهع باید حجمش بیشتر از 150 کیلوبایت باشه چون این بد افزار فقط ابتدای 150 کییلوبایت اول رو کریپت میکنه و فایلای بالای 1  گیگ رو برای حفظ سرعت بی خیال میشه

لینک رمزگشایی بر اساس جفت فایل
Emsisoft | STOP Djvu Decryption
نکته خاص:
گاهی اوقات از بین فایل های رمز شده چن تا براتون مهمه اگه اونا دویا سه تاس میتونید ب ایمیل باج افزار پیام بدید و بگید برای اینکه مشخص کلید رو داره یا نه این فایل ها رو رمزگشایی کنه  زبون دراز − بهینه شده برای ویرژن جدید
این کارو میکنن و فایل خاص شما رگردونده میشه

نکته خاص 2: حتما پسورد جیمل و ... رو عوض کنید چون اگر کوکی فعال داشته باشید اونا رو هم میفرسته