۲۷-اسفند-۱۳۸۴, ۱۶:۴۰:۰۴
۲۷-اسفند-۱۳۸۴, ۱۸:۱۴:۲۱
با سلام دوست عزیز
به نظر من برای یاد گرفتن وی بی خوب ترین کتاب Visual basic 6 راهنمای جامع برنامه نویسان می باشد.
Deitel & Deitel T.R.Nieto
موفق باشی
به نظر من برای یاد گرفتن وی بی خوب ترین کتاب Visual basic 6 راهنمای جامع برنامه نویسان می باشد.
Deitel & Deitel T.R.Nieto
موفق باشی
۲۷-اسفند-۱۳۸۴, ۲۰:۲۶:۴۶
کتاب ديباگران خوب نيست
من اون رو گرفتم
من اون رو گرفتم
۲۷-اسفند-۱۳۸۴, ۲۰:۵۴:۴۲
با سلام بهترینش سی دی آموزشی است اون هم انیاک بعد با کتاب کار کن در ضمن این کتابی که دوستان گفتند خیلی خوب هست من خودم از اون خیلی چیزا یاد گرفتم ولی فکر نکنم تنها با کتاب بتونی ساده یاد بگیری
این هم عکس روی جلد زبان اصلیش :
این هم عکس روی جلد زبان اصلیش :
۲۸-اسفند-۱۳۸۴, ۰۱:۵۳:۲۰
سلام!
من خودم اولین بار حدود 4 سال پیش کتاب آموزش گام به گام ویژوال بیسیک رو گرفتم (مرجع کامل) نوشته آقای جعفر نژاد قمی . ولی یه کمی قدیمی شده ویبی 5 رو توضیح داده آخه. البته خیلی هم فرق نمیکنه برای کسی که میخواد تازه شروع به یاد گیری کنه. حالا نمیدونم جناب جعفر نژاد قمی کتاب جدید ویبی هم داره یا نه. کلا هر کتابی که نویسنده اون جعفر نژاد قمی هستش ازش راضی بودم. کتابهی خوبی داره.
من خودم اولین بار حدود 4 سال پیش کتاب آموزش گام به گام ویژوال بیسیک رو گرفتم (مرجع کامل) نوشته آقای جعفر نژاد قمی . ولی یه کمی قدیمی شده ویبی 5 رو توضیح داده آخه. البته خیلی هم فرق نمیکنه برای کسی که میخواد تازه شروع به یاد گیری کنه. حالا نمیدونم جناب جعفر نژاد قمی کتاب جدید ویبی هم داره یا نه. کلا هر کتابی که نویسنده اون جعفر نژاد قمی هستش ازش راضی بودم. کتابهی خوبی داره.