ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از SetTimer در خارج از محيط برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
همه با اين API آشنا هستيد.
کد:
Private Declare Function SetTimer Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIDEvent As Long, ByVal uElapse As Long, ByVal lpTimerFunc As Long) As Long
من ميخوام از SetTimer در بيرون از محيط vb استفاده كنم. آيا امكانش هست؟ من KillTimer رو ديدم تو برنامه هايي كه تايمر برنامه ديگري رو از كار ميندازن. حالا ميخوام با SetTimer دوباره تايمر همون برنامه كه با KillTimer متوقف شده بود راه بيفته.
تو سايتم سرچ كردم ولي همه مثال ها به تابع هاي درون برنامه تايم داده بودن نه خارج برنامه.
خوب اگه منظورت را من فهمیده باشم خوب hwnd را به اون پنجره ای که میخوای تغییر بده . میمونه قسمت بعدش که نمیدونم قسمت nidevent که برای hwnd خودمون مقدارش صفر ولی برای بقیه را نمیدونم .

مشكل اصليه من پارامتر چهارم تابع settimer هست. هموني كه زماني كه درون برنامه استفاده شه آدرس يه تابع از درون برنامه رو بهش ميدن. حالا براي خارج برنامه نميدونم چي بهش بدم.
آدرس یه تابعه از برنامه خودت بده
مثلنكه متوجه سوال نشدي. من ميگم ميخوام به يه برنامه در خارج از برنامه خودم تايم بدم. يه برنامه كه قبلا با killtimer متوقف شده. حالا شما ميگي آدرس يه تابع از تو برنامه خودم بهش بدم. نميشه كه.
با AddressOf و باید نام تابع یا Prodecure تایمر رو بدونی (البته اینایی رو که گفتم همه میدونن ) ولی پیدا کردن اسمشو دیگه من نمیدونم شرمنده
خوب منم هميني كه شما نميدونيو ميخوام بدونم.
با اینکه جوابی برای سوال شما ندارم !
اما اصلا منطقی نیست که آدم بیاد و با نام Prodecure در برنامه دیگر کارکند
فکر نکنم بدست آوردنش امکان پذیر باشه !
در کل این راهش نیست
وقتي ميشه با KillTimer تايمر برنامه هاي ديگه رو متوقف كرد. حتما با SetTimer هم ميشه فعالشون كرد.