سلام!
من یه برنامه نوشتم. رو سیستم دیگران کار نمیکنه! تمام OCXو DLL های لازم رو هم همراش نصب میکنم. ولی از بعضی OCX ها بازم ایراد میگیره. انگار میگه باید رجیستر بشه. یعنی چی؟ چطور باید یه او سی ایکس رو رجیستر کرد؟ این سوال اول.
سوال دوم: اصلا چرا باید بعضی OCX ها رجیستر بشن؟ (اونایی که مال خود مایکروسافته. نه اونایی که ملت نوشتن!)
با regsvr32 كه تو run وين تايپ ميشه بايد رجيستر كني. تا براي برنامه قابل استفاده باشه و ويندوز بشناستش.
نقل قول: اصلا چرا باید بعضی OCX ها رجیستر بشن؟ (اونایی که مال خود مایکروسافته. نه اونایی که ملت نوشتن!)
ماکروسافت که هرچی برنامه درست می کنه قرار نیست که بیاد و OCXش رو
بریزه رو CD ویندوز که
اگه اینطوری بود باید 10 تا سی دی برای ویندوز می داد بیرون !
خوب چه ربطي داره همه رو كه ماكروسافت درست نكرد شركت هاي مختلف درست مي كنند و با يك برنامه مي فرستن بيرون.
مثل اين كه شما بگيد چرا فتوشاپ نصب شه.
براي رجستر كردن يك فايل txt بسازيد و در آن بنويسيد.
regsvr32.exe Address
كه ادرس نام dll يا ocx است و بعد پسوند آن را از txt به bat تبديل كنيد و اجرا كنيد.
باي
سلام!
ممنون دوستان.
فقط کسی نگفت از کجا باید بفهمیم کدام دی ال ال ها و او سی ایکس ها رو باید رجیستر کنیم؟ من یه برنامه نوشتم که او سی ایکس جدیدی که از نت دانلود کرده باشم هم توش نبود. همش مال خود ویبی بود. ولی می گفت بعضی هاشون باید رجیستر بشن! نمیشه که برنامه رو ببری سر یه سیستم دیگه هی چک کنی کدام ناز داره رجیستر بشه کدام نیاز نداره. چطور باید تشخیص داد؟
ممنون!
سید محسن
نیاز به تشخیص نیست شما لابد برای برنامت یک اینستالر داری مگه نه؟حتما نداری ! خوب شما بیا دو برنامه بذار که اول برنامه رجیستر کنندت اجرا بشه بعد از رجیستر کردن برنامه اصلی رو اجرا کنه منظورم از برنامه فرم بود و بعد از اولین رجیستر کردن تو رجیستری با سیو ستینق بنویس که رجیستر شد و برای دفعات بعد دیگه فرم رجیستر کردن لود نشه اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توضیجح بدم
سلام!
خوب همیشه که نیاز به رجیستر کردن همه DLL ها و OCX ها نیست. هست؟
این روش که شما میگی همه اونارو چه لازم باشه چه نباشه رجیستر میکنه.
یه کمی هم اگه میشه بیشتر توضیح بده. مخصوصا تیکه کدی که تو ویبی برای رجیستر کردن به کار برده میشه. ممنونتم!
دمت همه بروبچ ایرانویچ گرم !
خوب مگه کار از محکم کاری عیب می کنه بذار دوباره نه صدباره رجیستر بشن
برای رجیستر کردن هم از این دستور استفاده کن :
کد:
SHELL "REGSVR32 activex full address /s"
در ضمن سعی کن فایلهای سیستمی رو تو پوشه سیستم کپی کنی بعد
رجیستر کنی
خوب علم غيب نداريم كه بفهميم.
براي ساختن نصب مي توانيد از برنامه Install Vise استفاده كنيد.
سلام دوست عزیز بنده هم از این مشکل جوونیهام زیاد رنجبردم
ولی اگر برنامهء نصب رو در VS میسازی که توصیه میکنم این کار رو بکنی میتونی گزینهء
را در مورد فایلت فعال کنی حله!
barname inistaller 2 go installer good hast behtar az in nadidam man !!