ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت OCX ای که کنترلها دیگه به اون بچسبن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من یک کنترل FRAME ساختم که یه زره با کترل ذاتی وی بی فرق داره فرقشم اینه که میتونی رنگ خطهای قاب رو عوض کنی یا اینکه اون رو کاملا شفاف کنی . اشکالی که این OCX داره اینه که مثل کنترل فریم (قاب ) وی بی کنترلهای دیگه روی اون نمی چسبند . اگر دقت کنید وقتی مثلا یک برچسب روی کنترل فریم وی بی میزارید و بعد اگر فریم رو جابجا کنید . برچسب خودبخود جابجا میشه . ولی روی کنترل فریمی که من ساختم این اتفاق نمیفته ؟ راهنمایی کنید چکار کنم . مرسی
در زمان طراحی کنترل UserControl ات یک خصوصیت به اسم ControlContainer در پنجره خوصیات داری که اگر اون رو برابر True قرار بدی کنترلت خاصیت Container یا به قول شما چسبیدن بقیه اشیاء رو بهش میده
دست عزیز ممنونم . اما من اینار رو هم کردم ولی باز نشد . ایا ممکنه به این مربوط باشه که من خاصیت Border Style یوزر کنترل رو Teranc parent تنظیم کردم . ممنون
خصوصیت BackStyle که شفافیت میپذیره و نه BorderStyleمن امتحان کردم دیدم کار میکنه اما اگر پس زمینهت شفاف باشه اشیایی که درون کنترلت قرار می گیرند دیده نمیشند
سعی کن پس زمینرو از شفافیت خارج کنی