ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Delphi يا VB.Nٍُ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
من دانشجوي سال اول كامپيوتر هستم و تازه عضو اين سايت شدم و مي‌خواهم برنامه نويسي را شروع كنم اما نمي دانم كه Delphi كار كنم يا VB.NET . نميدانم كه كدام بهتر و قدرتمند تر است . و آيا Delphi.net هم وجود دارد . البته من يك برنامه از اين سايت دانلود كردم كه در VB نوشته شده بود اما من نميخواهم vb كار كنم . لطفا راهنمايي كنيد .
سلام
خوب مثل اینکه من اولین کسی هستم به شما پاسخ می دم
اول بگم که یک وی بی کار هستم و عاشق دلفی
سعی کن یک هدف بگیری و برای رسیدن به هدف یک زبان رو انتخاب کنی .
حالا فرقی نمی کنه کدوم باشه . در ضمن سختی و آسانی زبان و نیز نیاز بازار کار و در ضمن علاقه خودت بیشتر از همه مهمه .
من توصیه می کنم اگه تا حالا زیاد برنامه نویسی نکردی کار رو با وی بی شروع کن . نسخه 6
و بعد می تونی دات نت کار کنی .
البته زبان دلفی نسخه 7 هم برای شروع خوبه به شرطی که کمی پاسکال بلد باشی
زبان سی هم خوبه ولی من تجربتاٌ و البته با علاقه ای که خودم دارم می گم وی بی نسخه 6 برای شروع خوبه
امید وارم هر زبانی رو انتخاب کردی موفق باشی
با تشکر _ مشمولی
با سلام خدمت آقاي مشمولي.
البته منظور من اين نبود كه براي شروع بهتر است كدام ساده است را كار كنم . منظور من كلي بود مثلا به صورت حرفه‌اي كار كردن . الته من پاسكال و سي بلد هستم . و آيا Delphi.Net هم وجود داره . اگه ميشه مزيتها و برتريهاي هر كدام را بگوييد . مثلا در مورد بانكهاي اطلاعاتي . يعني دركل VB.NET بهتر است يا Delphi.
متشكرم.
فرقي ندارن ، به علاقه خودت هم نيگاه بنداز ، هر دوشون حرفه اي هستن ، آره دلفي جديدا ابزاري براي دات نت داده بيرون
ببین اگه می خوای از بین این دو شروع کنی من هیچ کدوم رو پشنهاد نمیکنم
چون وی بی دات نت نسبت به وی بی 6 خیلی سخت تر شده و خیلی فرق کرده
وان وی بی اسان سا بق نیست

اگه می خوای دلفی شروع کنی برو سراغ دلفی8 اگر چه خیلی چیز ها نسبت به دلفی7از اون کم شده اما ساده تر شده
ولی اگه در بین زبان های موجود یکی رو انتخاب کنی برو فقط سراغ دات نت سی شارپ چون خیلی از دلفی و وی بی قوی تره که می تونی ازنسخه 2003ویزوال استادیو ماکرو سافت اونو پیدا کنی
هم رشته اي عزيز سلام

سوالي كه شما پرسيديد مثل اينه كه يه نفر بپرسه پول بهتره يا ثروت؟

دلفي و دات نت هردو خوب هستن ولي به نظر من دات نت واسه بر نامه هاي ساده اصلا انتخاب جالبي نيست ولي دلفي تقريبا همه منظورست ولي اگه بخوايم از 1 تا 3 دات نت و دلفي و وي بي6 رو رتبه بندي كنيم به نظر من 1 ميشه دات نت 2 ميشه دلفي و 3 مي شه وي بي6

اكبر جان توي برنامه نويسي علاقه حرف اولو مي زنه مهم نيست چه زباني بلد باشي مهم اينه كه ( پاستوريزه باشه Biggrin ) نيازهاتو بتوني با اون زبان مرتفع كني و با اون زبان راحت باشي

موفق باشي
محسن
[quote="akbar_125"]آيا Delphi.net هم وجود دارد .[ quote]
بله هست من خودم دارم!! :roll:
پس با توجه به نظر آقاي mohsen_barnamenevis
VB.NET از delphi بهتره ؟
با سلام
ببخشيد كه من زياد مزاحم ميشم . آخه جز اينجا از جاي ديگري نمي توانم سوالم را بپرسم .
به گفته آقا ashkan و آقا kamran11958 كه دلفي هم دات نت داره و چون به نظر من دلفي از
وي بي 6 بهتره آيا دلفي دات نت از وي بي دات نت بهتر نيست ؟
در ضمن بيشتر سوال من در مورد قوي بودن در قسمت بانك اطلاعاتي دلفي و VB.NET است ؟.
لطفا در اين مورد هم راهنمايي كنيد . البته با عرض معذرت كه زياد مزاحم مي شوم .
سلام آقا اكبر

از اونجاي كه دات نت يه تكنولوژي جديده فكر مي كنم آينده بهتري داشته باشه در مورد ديتا بيس هم بايد بگم كه واسه من كه با ويژال سي هم ديتا بيس نوشتم عامل زمان واسه انتخاب زبوني كه برنامه رو با هاش بنويسم خيلي مهم بوده هروقت تحت فشار باشم و بايد يه برنامه رو خيلي زود تحويل بدم و تحت كلاينت باشه از وي بي6 استفاده ميكنم ولي اگه بخوام يه برنامه نسبتا قوي تحويل بدم و فاكتور زمان هم در حد متوسط باشه از دلفي استفاده مي كنم ولي اگه يه برنامه سنگينه تحت شبكه باشه از دات نت استفاده مي كنم چون به نظر من ADO.NET واسه كاراي تحت شبكه يه چيز ديگس( البته نا گفته نمونه واسه انتخاب زبوني كه بخوام باهاش برنامه بنويسم از همه اين ها مهمتر مايه تيلس :wink: Biggrin ) .

از هم اينها كه بگذريم واسه يه انتخاب درست در مورد هر موضوعي شما بايد در مورد اون موضوع آگاهي لازم رو پيدا كني و بعد انتخاب كني و بازم ميگم واسه اين انتخاب علاقه خيلي مهمه.

در ضمن اگه دوست داشته باشي ميلتو بنويس تا واست يه مقاله در مورد دات نت و معماري دات نت بفرستم (مقاله فارسيه)

پيروز باشي
محسن
سلام خدمت آقا محسن
ايميل من akbar_1252000@yahoo.com
صفحه‌ها: 1 2