جالبه !
خیلی زیبا درست شده !
باور كردني نيس خيلي طبيعي كار شده
خیلی جالبه ! چقدر هم بزرگن
اتفاقا موزه عبرت ايران هم مجسمه هاي خيلي طبيعي داره. البته نه اينقدر طبيعي ولي از حق نگذريم اون ها هم خيلي خيلي خوب ساخته شدند.
تا بحال كسي رفته موزه عبرت ايران؟
كجاست من تا بحال اسمش رو هم نشنيده بودم.
ashkan نوشته است:كجاست من تا بحال اسمش رو هم نشنيده بودم.
عجيبه
آلمان ها در زمان شاه خدا بيامرز يك شكنجه گاه براي جوانان ايران زمين طراحي كردند. اين شكنجه گاه حدود 100 متر با ميدان امام خميني (توپخانه) فاصله دارد ولي وقتي وارد آن مي شويد انگار كه وسط يك دشت بي انتها هستنيد يعني اينكه هيييييييييچ هيچ صدايي نمي شنويد. اين كار براي اين بوده كه صدايي افرادي كه شكنجه مي شدند را بيروني ها نشنوند.
آن شكنجه گاه كه تمام اتاق هايش 8 ضعلي هاي نا منتظم است طوري ساخته شده است كه در تابستان گرما و در زمستان سرما را در خود نگه مي دارد.
آن شكنجه گاه الآن يك موزه شده است : موزه عبرت ايران
و اما آدم هايي كه آنجا شكنجه شدند را بصورت ماكت ساخته اند و تمام ابزار و وسايلي كه به كمك آنها افراد را شكنجه مي كردند. الآن مثلا شما وارد اتاق بازجويي كه مي شويد مي بينيد كه مثلا 2 نفر دارند فردي را با وسيه اي شكنجه مي كنند اين آدم ها ماكت هستند ولي خيلي طبيعي اند. من خودم وارد يكي از اتاق هاش كه شدم ناگهان يك قدم به عقب برداشتم احساس كردم كه واقعا دارند كسي را شكنجه مي كنند. جاي قشنگيه .....
آدرس :
ميدان امام خميني - ابتداي خيابان كوشك مصري - خيابان شهيد رجايي - پلاك 1/18
تلفن : 66722096 و 44722097
ashkan نوشته است:ممنون بايد رفت و ديد
بیاید قرار بگذاریم همگی یه روز با هم بریم اینجوری هم می تونیم از نزدیک هم دیگه را ببینیم و هم اینکه صفاش هم بیشتره !