ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جهان هاستینگ سرویس بیخودی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
می خواستم یک نکته در مورد یک شرکت ارائه دهنده هاست بگم که شما ها مثل من بدبخت نشید
گروه ما  حدود 3- 4 ماه پیش سایتی راه اندازی کردیم که دامین رو تهیه کردیم و دنبال هاست بودیم که تبلیغات جهان هاستینگ با عنوان ارزان ترین و بهترین هاستینگ ایرانی رو بالای سایت ایران ویچ دیدیم خلاصه به اعتماد این سایت خوب یعنی ایران ویچ و یکمی هم برای ارزونی  هاستای این سایت  یک هاست از این شرکت تهیه کردیم 1 تا 2 ماه اول هاستینگ خیلی خوبی بود و گروه ما هم با تلاشی که کرد تونستیم با سایت پر باری را راه اندازی کنیم و به بازدید کننده خوبی دست پیدا کردیم  تا  !!!!!

تا  یک روز اومدیم تو سایت دیدیم نوشته

سایت شما تعطیل میباشد  لطفا با وب مستر خوط تماس حاصل نمایید

آقا مام بعد از 1 روز تعطیلی سایت موفق شدیم با وبمستر خودمون تماس بگیریم   که خرابی سایت درست شد ولی چی فایده که کل دیتا بیسمون پریده بود و همه زحمات چند ماهمون هیچ شده بود   از همون روز به بعد سایت ما حداقل روزی 2 ساعت داون بود  بعضی روزا هم به 12 تا 13 ساعت میرسید   چند بار دیگم همین مشگل برامون به وجود آمد تا اینگه 2 روز مونه به عید سایت کلا داون شد و دیگه بالا نیومد  و مام هرچی زنگ زدیم بهشون هی گفتند را میندازیمش     تا اینکه شد 13 فروردین  بعد اونم میگفتند سایت شما الان درسته مشگل از کش ای اس پی تونه که نمیتونید ببینید سایتتونو  ( من نمیدونم کش ای اس پی کجای جهان 6 روز  یک سایتو تو خودش نگه میداره )  خلاصه دیدیم بعد از 4 هفته تلفن زدن حرفمون به جایی نمیرسه بی خیال هاست شدیم فقط بدبختی ما دیتا بیس سایتمونه که  دیگه اونم باید بی خیالش بشیم از من به شما نصیحت  به ارزونی هاست نگاه نکنید  
البته اینم بگم که همه چیز یک طرفه نشه  که منم یکم قوانینشونو رعایت نکردم ولی جزای اون قانون شکنی این نبود    
ممنون ! من دنباله یه هاست بودم که می خواستم از جهان هاستینگ بگیرم !
جناب jahanohosting میشه توضیح بدید ؟ [تصویر:  73.gif]
اگه اشتباه نكنم اين دفه ي دوم ؟؟ درسته ؟؟ [تصویر:  73.gif]
باید بیاند جواببدند
سلام.بله بار دومه تو ایرانویج مشکل این شرکت هاستینگ گفته میشه.ولی واقعا موافقم که توی نت هرچی پول بدی آش میخوری.یعنی من خودم 2.3 ماه پیش میخواستم دامین بگیرم.اشتباه کردم رفتم از یه شرکتی که ارزون میداد گرفتم .میدونید چی شد؟ اصلا دامینی نساختن در حالی که 4 5 بار زنگ زدم 7 8 بار میل زدم و فیش رو فرستادم گفتن راه میندازیم و بعدش به بهونه های شر و وری اصلا دامین باز نکردن! چرا؟چون گفتم بهشون میخوام پنلم دست خودم باشه و احتمالا از یه جای دیگه هاست میگیرم.گفتن نمیشه که نمیشه اصلا میگفتن همچین کاری ممکن نیست که آدم برا دومین پنل داشته باشه! میخواستن به زور ازشون هاست بگیرم.خلاصه بعد از کلی وقت گذاشتن و .. پولمو گرفتم رفتم از یه جای دیگه که قیمتش 2 3 هزار تومن با اون شرکته فرق داشت دامین گرفتم خییلی هم راضیم پنلم هم دست خودمه!
الان از 25 اسفند سال قبل سایت من داونه  از ایندکس گوگل که خارج شده سایتی که رنکش شده بود 2  داشت میرفت تو 3  باید آقای آقا زاده به عنوان مدیر این هاستینگ بیاد توضیح بده .
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده مدیریت جهان هاستینگ هستم البته به دوست عزیزمون حق می دم که این گلگی رو بکنن و از طرفی هم حق با ماست الان توضیح میدم بخاطر چی , اول اینکه دوستان عزیز باید توجه داشته باشن که تمام سرور های موجود که از سرعت بالایی برخوردار باشند در اختیار کانادا و آمریکا هست و ما فقط به عنوان اجاره گیرنده و ارایه دهنده آن در کشور و جاهای دیگه هستیم این بدین معنیست که ما اشراف کاملی بر سخت افزار سیستم ها نداریم نه ما و نه هیچ شرکتی دیگه نداره پس از این رو کلا تمام شرکتها با این مشکل در ارتباط هستن و ما هم بی نصیب نیستم در ضمن سرور دون نبوده سرور از ناحیه سی پانل 24 ساعت بسته بود اینم بخاطر این دلیل بود که یکی از یوزرهای عزیز برنامه مدیریت انجمن وی بی بولتین رو که دارای کپی رایت هست بدون توجه به اینکه لیسانس رو خریداری کنن روی هاست نصب کرده بود و شرکت مذکور که دارنده این برنامه مدیریت انجمن هست به دیتا سنتر ما در آمریکا شکایت کرده بود و اونا هم به عنوان اعتراض سی پانل ما رو بسته بودن و خواهان پی گیری ما بودن و ما هم مجبور شدیم که این برنامه رو پاک کنیم تا دوباره مجوز دسترسی به سی پانل به ما داده شود این دلیل دون بودن سرور که بازم بر میگرده به خود شما یوزرها که به هیچ چیزی توجه نمی کنید و خودتان باعث این کارا می شید و ما رو مورد بازجویی قرار می دید و در باره این دوست عزیزمون باید بگم که ایشون برخلاف قوانین هاستینگ مبادرت به آپلود پراکسی بر روی سرور کرده بودن که این قضیه باعث بسته شدن سایت ایشان شده بود و باید دوره تنبیه خود را میگذراند تا سایتشون باز بشود و ماهم بعد از اتمام مهلت فوق مباردت به باز نمودن سایت ایشون کردیم و دیگه مشکل خاصی نبود و جهان هاستینگ با اقتدار و با کیفیت عالی به روند رو به رشد خود داره ادامه می ده و شاید در آینده نزدیک شاهد سرور ی کاملا اختصاصی بدون دخالت هیچ نیروی غیر ایرانی باشیم و یک سرور کاملا ایرانی راه اندازی شود و در ضمن دوستان اینقدر بی معرفت نباشند ما باکمترین قیمت ممکن کیفیتی ارایه می دیم که کمترین هاستینگی این کار رو انجام میده در ضمن این نوع مشکلات هم در همه شرکتهای هاستینگ وجود داره و جز لاینفک دنیای الکترونیک و کامپوتره اینو دیگه خود شما عزیزان بهتر می دونید خلاصه من از دوست عزیزمون معذرت خواهی میکنم و امیدوارم هر جا هستن شاد و خرم باشن به امید ایرانی آزاد و سرفراز (حسن آقازاده )
باید خدمت شما عرض کنم فقط کنترل پنل سایت من داون نبود بلکه تمام سایت داون بود اینو میتونید از ایمیل هایی که از سایت http://host-tracker.com/ گرفتم ببینید

[تصویر:  copy.jpg]

این تازه یک هفتشه خواستید میتونم هفته های دیگر هم براتون برفرستم یک رو همه هفته ها همبنجوریه
درسته که من پراکسی نصب کردم جریمه یک پراکسی نصب کردن رو هاست  بسته شدن 1 ماهه هاست میباشد  البته باید بگم که هنوزم باز نشده هاست ما

من تا حالا روی چند هاستینگ دیگه هم کار کردم هیچ کدوم از این مشگلات رو نداشتم .

در مورد پریدن تمام دیتا بیس هاست ما چی دارید بگید
این جهان هاستینگ نمیخواد یک جواب عاقلانه به این تاپیک بده
هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه
چندین بار تو همین فاروم از بدقولی و به اصطلاح مزخرف بودن هاست گفتیم
کسی گوش نکرد...چون ارزون بود همه رفتن خریدن ولی یکی نگفت چرا این هاست داره ارزون تر میده....
وای این از اون بخثهای خوراک من هستش! مهدی در جریان و منو هاستو سرور و ... هستش! بالاترین امنیت و کیفیت رو میدادیم .بجز 3 روز که ایران تحریم شد . دیگه مشکلی نداشتیم .حتی همین اقا مهدی عزیز دوبار شل روی سرور اپلود کردن و دادن دست دوستان برای امنیت که خودش متوجه شد.فقط روی هر پکیج 5000 تومان گرون تر میدادیم . سرور دیگه ای هم بود با کلی اسم و رسم ! که مهدی در جریانش هست ارزون تراز من میداد هاستاشو همه از اون میگرفتن اما.. توی 1 ماه 6 بار کل اون سایتها دیفیس شدن . حتی بعضیهاشون رو همین اقا مهدی دیفیس کرد!!
این مشکل تمام مملکت ما هستش ! فقط پولش واسمون مهم هستش کیفیت و باقی مسایل اصلا مهم نیست . بعد از اون هم اگر بشینید دو دوتا کنید میبینید که اگر فرضا همون اول 10000 تومان از اول بیشتر میدادین به صرفه تر بود تا بخواید 30000 هزار تومان خرج ارزونی کنید !!

صفحه‌ها: 1 2