ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کریستال ریپورت در ویژوال بیسیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2

لطفاً اگه میشه بگین چطوری باید از کریستال ریپورت تو ویژوال بیسیک
استفاده کرد.
سلام لطفآ به من بگوييد چه جوري يك كريستال ريپورت را به query كه گرفتم ارتباط و در صفحه نشان دهم
سلام
براي اين كار اول بايد يك DataEnviroment درست كني . پس از منوي Project گزينه ي Add DataEnvironment بزنيد و در آن بايد ابتدا با ‍Properties و Connection اونو به يك پايگاه داده ست كنيد و بعد يك Command بسازيد و با اون هم بايد ارتباط بسازيد و بعد DataReport را اضافه كنيد و هر فيلد را در DataEnviroment با Drag به DataReport بكشونيد.
باي
اگه بخوای میتونی با generate dataset کردن dataadaptor و ساختن dataset ,دیتاستت را به crystalreport منتقل کنی
آیا کسی مقاله ای در رابطه کار با کریستا ریپرت در وی بی سراغ داره البته فارسی چون چند تایی رو که در جستجو پیدا کردم اولا یا انگلیسیند یا عربی همین طور کامل نبودند
ممنون
دوست عزير اگر ميخواهي برنامه نويسي كني و به خودت بگويي كه برنامه نويس هستي از فكر مقاله هاي فارسي زبون بايد بيرون بيايي در غير اينصورت بايد شغل ديگري را انتخاب كني .!
چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
مگه ايراني ها ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من می خوام گزارش پویا در vb.net درست کنم یعنی بعد از اجرای برنامه امکان فیلتر سازی رو داشته باشم چگونه ممکنه؟؟؟
سلام من يك كتاب راهنما در خصوص كريستال ريپورت در وي بي 6 مي خواهم كمكم كنيد
برای این کار باید یک فرم بسازی ودر اون یه سلکت با هر فیلتری که می خوای بسازی بعد از این که اونو تو دیتاست ریختی دیتاست را به گزارشت بفرستی
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم
سلام اگه ميشه يكي طريقه اتصال كربستال ريپورت و با وي بي 6 توضيح بده ضمنا يه چيزي كريستال ريپورت 11 با وي بي جواب ميده يا نه
آقا يكي جواب بده بابا مردم ازبي جوابي Biggrin
صفحه‌ها: 1 2