ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دریافت اطلاعات از طریق تلفن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
دوستان یه سوالی داشتم آیا امکان داره برنامه ای نوشت که با گرفتن شماره تلفن طرف مقابل(که تلفن وی به کامپیوتر وصل هست) اطلاعات یک بانک اطلاعتی اکسس رو دریافت کرد .
اگه امکانش هست بگید چطوری
و اگه برنامه open source در این زمینه دارید خیلی ممنون میشم که بذارید
کسی بلد نیست؟!
چرا تو مبحثش تاپیک رو نزدی !
ببخشید منظورتان را متوجه نشدم؟
یعنی چرا اینجا زدی
ايران ويج > مباحث ديگر كامپيوتري > گفتگوی کامپیوتری > نرم افزار
به هر زبانی که جوابت رو می خواستی تو قسمت همون زبان سوال می کردی
مثلا وی بی
سلام
علی القاعده باید بشه. یعنی حتما می شه. ولی من سوال شما رو کامل نفهمیدم :
1- آیا طرف مقابل هم در حالی که به اینترنت وصل است می خواهد که شما فایلش را بردارید. یا اینکه بدون اطلاع او می خواهید این کار را انجام دهید؟
2- می خواهید خودتان برنامه اش را بنویسید یا اینکه صرفا یک نرم افزار می خواهید؟
ببین اینکه فایل طرف بانک اطلاعاتی باشه یا هر چیز دیگه چندان مهم نیست. برای انتقال فایل شما باید از پروتکل FTP استفاده کنید. شاید بپرسید چطوری از این پروتکل استفاده کنم. اولا بنابر نوع زبان برنامه نویسی که از آن استفاده می کنید یک سری امکاناتی برای این کار وجود دارد. (من نمی دونم توی وی بی چه امکاناتی وجود دارد ولی توی دات نت که زیاده)
علاوه بر اون شما می تونید از این سایت یک کامپوننت مخصوص این کار را دریافت کنید : www.fathsoft.com البته تریال هستش.
شما می تونید کارهای دیگری هم انجام دهید (که البته اصولی نیستند) مثلا اینکه فایل مزبور را در کامپیوتر طرف مقابل share کنید و سپس آن را دانلود نمایید !! آره از توابع مخصوص دانلود استفاده کنید و فایل را از کامپیوتر طرف دانلود نمایید.
یک کار غیر اصولی دیگه هم اینکه فایل را در کامپیوتر طرف بصورت مثلا باینری باز کرده و بلاک به بلاک به کامپیوتر خودتان بفرستید و سپس در کامپیوتر خودتان سر هم بندی نمایید.

دیگه سواد من بیش از این نیست.
عزیز یه سری به WWW.CODVIG.COM
احتمالا منظورت اينه :
www.codevig.com
این یک پی دی اف هست که جناب بهزاد خزاما نوشتن فکر کنم به دردت بخوره
دوستان منظور من دریافت اطلاعات از طریق اینترنت نیست (این روش رو خودم تونستم بنویسم) منظور من اینکه یک برنامه بشه نوشت که با دادن شماره تلفن مثلا(منزل بنده) بتونه از طریق تلفن فایلی که داخل درایو من هست رو به کامپیوتر خود انتقال بده
صفحه‌ها: 1 2