ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کلاس هاي آموزشي از راه دور در ايران ويج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با سلام

نقل قول: تبليغات و آگهيش تو سايت رو انجام ميدم و هر نوع كمكي كه بر بياد

آقا اشکان عزیز زحمت این کار کلا با خود شماست و وظیفه بقیه کمک کردنه
البته می دونم احتمال خیلی زیاد شما اصلا وقت به هیچ عنوان ندارید (احتمال 100%)
ولی حداقلش این هست که کار رو از خودتون بدونید و یک یا چند نفر رو مسئول برای انجام این کار با نظارت
مستقیم خود شما , و کاملا جدی دنبال بشه چون کار حساسی هست (دنیای مجازی و ...)
در نهایت شما می تونید از خجالت کسانی که زحمت کار را کشیدند در بیائید. (چون میخواهید پول وگیرید)
و اما
به نظر من کار اینطور دنبال بشه بهتره
شما یک استاد با سابقه و حرفه ای رو معرفی میکنید که مثلا n سال سابقه تدریس و n سال برنامه نویس
و n تا برنامه نوشته و مباحثی رو از زبان برنامه نویسی مشخص می کنید

مثلا از زبان ویبی مباحث مربوط به بانک اطلاعات و فایل و مباحث مرتبط در یک کلاس
مباحث مربوط به اکتیواکس و ساخت Dll و Class و توابع ای پی آی و کار با رجیستری و مباحث مرتبط در یک
کلاس
مباحث مقدماتی و اولیه هم در یک کلاس
و...

بعد از آماده شدن لیست کلاس ها و ارائه آن از متقاضیان به تعداد محدود ثبت نام شود تا به حد نصاب برسد
البته به متقاضیان باید اطمینان داده شود که تا سطح پیشرفته و به طور کامل این مباحث تدریس خواهد شد

فکر کنم با زبان ویبی شروع کنید بد نباشه و بعد از اون استادیو دات نت  

وقتی یک دوره از کلاس ها آماده شد کار برای استاد در دوره های بعدی آسانتر خواهد بود چون در دوره های
بعدی فقط جزوه ها رو کامل تر می کنه و باید پاسخگوی سوالات متقاضیان دوره های بعدی باشه
برای همین ممکنه در دوره اول نشه کامل از خجالت استاد در اومد و یا برای هزینه های سایت حساب روش
باز کرد ولی دوره های بعدی جبران خواهد شد.

اگر بخواهیم یخورده به افق های دورتر نگاه کنیم میشه به تدرس مباحث دیگه کامپیوتر مثل فتوشاپ و حتی
درس های دانشگاهی فکر کرد (البته فعلا اینا رو بیخیال)
حقيقتش من خودم هيچ پيش زمينه فكري روي اين موضوع ندارم واسه همين گفتم يكي پيش قدم بشه.
درباره مسايلي كه مطرح كردي درسته بايد تقريبا همين روش رو رفت.
اما استاد ؟
من خودم كس خاصي رو نميشناسم كه بخوام بهش بگم درس بده و ميخوام بدونم چه كسايي از بچه ها حاضرن بصورت مجازي درس بدن و چه درسهايي رو حاضرن بدن؟؟
اگه كسي حاضر باشه منم گفتم ادامه ميدم ولي آخه چه كلاسي بزارم.
شما اگه ميتوني يه ليست كلاس تهيه كن ببينيم چه كساييي حاضر مدرس اين كلاسها باشن تا بعدش اقدام به ثبت نام كنيم.(نميشه همون اول ثبت نام كرد ولي مدرس كلاس معلوم نباشه)
ashkan نوشته است:يعني چي ؟ منظورت از محيط چيه؟؟
یعنی اینکه فضای مجازی برای آموزش آماده بشه ( کلاس ) که مثلا یه
چیز تو مایه های چت روم باشه
چت روم بعيده بشه ولي فكر كنم بشه توي همين ماي بي بي يه بخش خاص ايجاد كرد كه فقط اونها قابليت ديدنش رو داشته باشن.
فقط کلاسهای الکترونیک و میکرو رو یادتون نره اضافه کنین ها ;)
ha_60 نوشته است:فقط کلاسهای الکترونیک و میکرو رو یادتون نره اضافه کنین ها ;)
داره جالب میشه
ولی من هنوز از یه چیزی سر در نمی یارم
مگه قراره کلاس ها مسیقیم برگذار بشه
در این صورت مجازی گریش کجا بود
در ضمن مشکلاتی رو هم به همراه داره
مثلا اگر در حین آموزش (کلاس) ارتیاط یکی از طرفین قطع بشه که کل کلاس میره زیره سوال
اما اگر مطالب در دسترس و در همون مکان معین وجود داشته باشند و دانشجو هر وقت که تونست (البته تا یک مدت زمانی معیین برای شروع مبحث بعدی درس) بیادو اطلاعت رو استخراج و مطالعه کنه ...
بحث كلاس مجازي در واقع هنوز ابعادش دقيق مشخص نشده ولي بنظر من بد نيست يكي از دوستان داوطلب بشه يه سري سرفصل هم بده تا ببينيم چيكارش ميشه كرد.
خوب آماده کردن ليست به عهده خود استاد باشه بهتر هست يعني استاد پيدا بشه اين قضيه حل شده هست
ولي خوب من مي تونم يه ليستي براي ويژوال بيسيک آماده کنم اگه فکر مي کنيد به درد مي خوره آماده کنم.
و اما استاد
من فکر مي کردم لااقل توي اين زمينه مشکلي نباشه , به هر حال استاد بايد در سطح بالايي باشه چون هدف
از برگزاري همچين کلاسهايي و لازمه تداومشون داشتن سطح بالا هست وگرنه به قول دوستان سورس ومقاله
و مطالب آموزشي به طور پراکنده تو اينترنت پيدا مي شه
پيدا کردن استاد هم اگه يخورده بچه هاي قديمي و با معرفت سايت همکاري کنند پيدا ميشه
حالا اگه يه اعلاميه بديد که دنبال استاد در زبان هاي مختلف مي گرديم هم فکر مي کنم مفيد باشه .
بهتره اول یه حساب کتابی بکنبد بعد اقدام
یه طوری کنید که دخل و خرج با هم جور در بیاد
یعنی اگه کسی بخواد بره پول بده کلاس حظوری دوره ببینه بعدش هم مدرکش رو شاید خیلی راحت تر باشه تا اینجا وقت بزاره هزبنه کنه چیز یادبگیره و آخر ماه کلی هم هزینه تلفن و اینترنت براش بیاد ...
بد میگم؟ حتی برای خود استاد
نقل قول: بهتره اول یه حساب کتابی بکنبد بعد اقدام
یه طوری کنید که دخل و خرج با هم جور در بیاد
یعنی اگه کسی بخواد بره پول بده کلاس حظوری دوره ببینه بعدش هم مدرکش رو شاید خیلی راحت تر باشه تا اینجا وقت بزاره هزبنه کنه چیز یادبگیره و آخر ماه کلی هم هزینه تلفن و اینترنت براش بیاد ...
بد میگم؟ حتی برای خود استاد

بد نمی گی ولی ضدحال می زنی

بابا کلی بحث کردیم که سطح کلاس باید بالا باشه سطح استاد بالا باشه تعداد داوطلب هم اگه بالا باشه
هم هزینه کلاس کم میشه و هم اینکه مخارج رو جبران می کنه
بعدش هم کسی نگفته کلاسها مستقیم برگزار بشه (اگر مقدور باشه برای پاسخ به سوال ها بد نیست)
هزینه اینترنت برق آب گاز تلفن هم همین هزینه هایی هست که شما الان دارید میدید یعنی با رمز مخصوص
میرید تو محیط کلاسی که ثبت نام کردید و از مطالب استفاده می کنید و بعد از مطالعه سوال ها رو از استاد
می پرسید
حالا برای اینکه بیشتر حالت کلاس پیدا کنه و استاد ها هم وقت بیشتری داشته باشند در فواصل زمانی مطالب
ارائه میشه .
و همینطور اگه ممکن باشه صدای استاد به صورت فشرده تا یکی دو سه مگ نکات مهم .
هر ارائه باید همراه با مثال هایی در سطح مقدماتی تا پیشرفته که توضیحاتی هم برای مثال کنارش بیاد.
و بعدش هم استاد به سوال های داوطلب ها پاسخ میده (یعنی باید جواب بده تا حدی که مربوط به درس میشه)
وقتی استاد برای بار اول مطالب رو آماده کرد برای دفعه های بعد راحت تر هست (به روز کردن مطالب و پاسخ به سوالات)
یعنی دفعات بعدی می تونه هزینه ها جبران بشه .
یه چیز دیگه صحبت از مدرک نکن که دیگه ....

دیگه چی از جون من میخواهید یواش یواش دارم د...
به نظر من بطور آزمایشی برای خود بچه های ایرانویج برگزار کنید
بعد اگه بازدش خوب بود علنیش کنید
به جای این همه جر و بحث استارت کار رو بزنید .
یا میشه یا نمی شه دیگه !
صفحه‌ها: 1 2 3