ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه سوال از ویژال کارایه حرفه ای
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
چه جوری میتونم یه برنامه بسازم که برنامه ای که قبلا با ویژال ساختمو تغیر بده مصلا اگه تو اون برنامه قبی تکس یک نوشته بود سلام با اون یکی تغیرش بدم بکنم خدافظ؟
با این سوال اومدی سایت رو محک بزنی !
اگه می خوای تو تکست باکس رو هین اجرای برنامه تغییر بدی باید اشاره گر تکس رو پیدا کنی که برای خودش یه بامبولیه و یک متن دیگه بهش بفرستی !
و اگه می خوای به طور پیش فرض متنش رو تغییر بدی یعنی همیشه خدا
پیشفرضی این باشه این دیگه کار حضرت فیله و باید بری تو سایت اون !!!
بابا منظورمو نگرفتی یا من نگرفتم دیدی یه سری برنامه های هک هستند که دو قسمت سرور و ادیت سرور دارند که با ادیت سرور ادرس میل سرور تغییر میدن منم یچیزی مثل اون میخام
شما بد توضیح دادی
اگه از اول اینو می گفتی بهت جوابی نمی دادم چون جوابت رو نمی دونم[تصویر:  biggrin.gif]
خوب جيگر مثل يه پي اس ديگه؟
اين ديگه كار شق القمري نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برو به سورس Soheil_Ps كه گذاشتم نگاهي بنداز
موفق باشي
باي
vorojax چه عجب از اين ورا. ديگه روت نشد از من بپرسي؟
شما بايد فايل رو باينري باز كني. مثلا قبلا تو تكس باكس سرور نوشتي vorojax. بعد از باز كردن فايل به صورت باينري تو محتويات فايل دنبال vorojax ميگردي و اونو ميكني مثلا Payman. بعد هم سيو ميكني. البته نبايد طول كلمه تغيير كنه.
نقل قول: vorojax چه عجب از اين ورا. ديگه روت نشد از من بپرسي؟
شما بايد فايل رو باينري باز كني. مثلا قبلا تو تكس باكس سرور نوشتي vorojax. بعد از باز كردن فايل به صورت باينري تو محتويات فايل دنبال vorojax ميگردي و اونو ميكني مثلا Payman. بعد هم سيو ميكني. البته نبايد طول كلمه تغيير كنه.
پیمان جان فکر نمی کنم این صحبت شما درست باشه
به این در پیتی ها هم نیست بابا !
این فایل کامپایل شده و برای دستکاری توش باید اون رو به زبان ماشین برگردوند
به روش های مختلف میشه آخر فایل اون اطلاعات رو نوشت بعد از اون آخر خوند.
به نظر من property bag از همه بهتره. من خودم هنوز نتونستم با property bag این کار بکنم.
به نظر من هم استفاده از Property Bag بهترين روشه البته يه کمی فهميدنش سنگين تر از روش های ديگه هست
ولی اگه ازش درست استفاده بشه خيلی کارا ميشه باهاش کرد، از جمله اکسترکت کردن آيکون و ...
من سعی ميکنم تا چند روز آينده يه مثال بزارم تو سايت شايد بهت کمکی بکنه.
موفق باشی
به دستكاري در اسمبلي احتياج نداره.
چون اين مثالي كه زدن اينه كه با هم ارتباط برقرار مي كنند همون چيزي كه آقاي Payman26 گفتند درسته.
باي
Payman62 نوشته است:vorojax چه عجب از اين ورا. ديگه روت نشد از من بپرسي؟
سلام.ببخشید پیمان جان! ولی روشی که گفتین برای اینکار عملی نیست.یه تست بکن تا ببینی
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7