ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه سوال از ویژال کارایه حرفه ای
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
Soheilvb نوشته است:به دستكاري در اسمبلي احتياج نداره.
چون اين مثالي كه زدن اينه كه با هم ارتباط برقرار مي كنند همون چيزي كه آقاي Payman26 گفتند درسته.
باي

اگه بخواد یه چیزی مثل ادیت سرور تروجان درست کنه با این روش که نمیشه. خیلی مشکله!
Iron_Fist نوشته است:
نقل قول: vorojax چه عجب از اين ورا. ديگه روت نشد از من بپرسي؟
شما بايد فايل رو باينري باز كني. مثلا قبلا تو تكس باكس سرور نوشتي vorojax. بعد از باز كردن فايل به صورت باينري تو محتويات فايل دنبال vorojax ميگردي و اونو ميكني مثلا Payman. بعد هم سيو ميكني. البته نبايد طول كلمه تغيير كنه.
پیمان جان فکر نمی کنم این صحبت شما درست باشه
به این در پیتی ها هم نیست بابا !
این فایل کامپایل شده و برای دستکاری توش باید اون رو به زبان ماشین برگردوند

خدایش دیگه روم نشد از تو بپرسم ولی وقتی اومدم اینجا یوزت دیدم فهمیدم هستی این سالا رو مطرح کردم چون میدونستم هر کی جواب نده یه با معرفت هست که جواب بده
بچه ها من خودم یه سورس دارم که اینکارو میکنه اما ازش سر در نمیارم بزارم شما کمکم کنید؟
چرا سخته؟
سخته ولي غيرممكن نيست.
بيناري باز مي كني مي خوني و بعد ويرايش مي كني دوباره مي نويسي.
همين
باي
Soheilvb نوشته است:چرا سخته؟
سخته ولي غيرممكن نيست.
بيناري باز مي كني مي خوني و بعد ويرايش مي كني دوباره مي نويسي.
همين
باي
برا یه تروجان فقط یه تکست باکس یا دو تا متغیر که نیست. وقتی propertybag هست چرا ... ؟!
من سورس propery bag دارم میزارم اینجا ببینین.
مسئله سرعت هم مهمه که تو باینری پایینه
این سرس یه سرور با ادیت سرورشه من که ازش سر در نیوردم اگه شما چیزی فهمیدین
برام توضح بدید دمتون گرم
http://vorojax.googlepages.com/Version1.1.rar
ok
دمت گرم فقط واضح توضیح بده چون من خیلی دیر میگیرم باور نداری از پیمان بپرس
Iron_Fist نوشته است:پیمان جان فکر نمی کنم این صحبت شما درست باشه
به این در پیتی ها هم نیست بابا !
این فایل کامپایل شده و برای دستکاری توش باید اون رو به زبان ماشین برگردوند

Iron_Fist اين روشي كه گفتم عمليه. قبلا هم از اين روش تو يه برنامه استفاده كردم.
arashps نوشته است:سلام.ببخشید پیمان جان! ولی روشی که گفتین برای اینکار عملی نیست.یه تست بکن تا ببینی
آرش جان goto خط بالا.

دقت كنيد كه vorojax گفت يه تكسي كه بخواد تغييرش بده. رشته ها هنگام كامپايل تغيير نميكنند. بنابراين اگه يه فايل كه تو تكس باكسش نوشته Payman رو باينري باز كني ميتوني كلمه Payman رو تو محتويات فايل پيدا كني. حالا اگه همين كلمه رو بكني voroja و سيو كني و بعد فايل رو باز كني ميبيني كه متن تكس باكسش شده voroja
spiderman نوشته است:برا یه تروجان فقط یه تکست باکس یا دو تا متغیر که نیست.
معمولا اديت سرور تروجان ها تكس اديت ميكنن. مثل ايميل و پيغام خطا و اسم پروسه و ... . البته اگه حرفه اي باشه حرف شما درسته. بعضي موارد رو نميشه اين جوري عوض كرد.
spiderman نوشته است:مسئله سرعت هم مهمه که تو باینری پایینه
با توجه به حجم پايين سرورها اين كار در كمتر از يه ميلي ثانيه انجام ميشه. حالا فرض كه روش هاي ديگه در يه ميكرو ثانيه يا يه نانو ثانيه انجام بدن. خيلي فرق داره؟
اين يه نمونه برنامه كه الآن نوشتم. ببينيد جواب ميده.
يه فرم كه توش يه تكس باكسه بسازيد. تو تكس باكس يه كلمه بنويسيد. بعد كامپايل كنيد.
حالا تو تكس باكس بالايي برنامه من آدرس فايل رو بديد. تو دومي كلمه اي كه تو فرم قبلي نوشته بوديد رو تايپ كنيد و تو سومي كلمه اي كه ميخواهيد جايگزين شه. طول 2 كلمه بايد برابر باشه وگرنه فايل باز نميشه. بعد كليك به روي كليد فايل خودتونو باز كنيد. ميبينيد متن تكس باكسش عوض شده.
http://h1.ripway.com/payman/ChangeString.rar
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7