سلام. سایت
www.smsiran.com سایتی هسته کا با اون میشه sms فرستاد. هنگام ثبت نام به شما 80 اعتبار میده که هر sms تقریبا 15 اعتبار رو کم می کنه. اما اگه کسی میخواد براش دعوتنامه ارسال کنم ای میلش رو بذاره. اینطوری 150 اعتبار به شما میده.
خوبه فقط ای کاش بعد از ارسال پیام شماره مون رو در اول پیغام نمی نوشت (شکلک شیطنت)
منم می خوام
take_lighting@yhaoo.com
این سایت هم بدک نیست ! واسه ما که خوب کار می کنه ولی امکان ارسال به ایران رو فکر کنم تازه راه انداخته باشن :
http://www.sms.ac
بابا عجب سایتیه ایران رو هم داخل آدم حسابکرده حتی شهر ها رو هم داره
کارم می کنه FREE ؟
اولا یه اطلاع رسانی کنم یکی از دوستان سیستمی رو راه انداخته که بدون موبایل و اینترنت می تونید SMS بزنید (البته مودم لازمه)
یه سوال هم بپرسم می تونم تو اینترنت SMS بزنم تو یه هاست البته مجانی ها می دونید یه سایت می خوام بزنم که SMS بفرسته رایگان هالا ایران رو هم ساپورت نکرد مهم نیست کسی راه حلی داره؟
میتونید از طریق افسونگر مسنجر نیز اقدام به ارسال بی نهایت اس ام اس کنید
www.afsoongar.com
ha_60 نوشته است:یه سوال هم بپرسم می تونم تو اینترنت SMS بزنم تو یه هاست البته مجانی ها می دونید یه سایت می خوام بزنم که SMS بفرسته رایگان هالا ایران رو هم ساپورت نکرد مهم نیست کسی راه حلی داره؟
شركتهايي هستند كه اين سرويسو روي هاست هم به مشتريان ارايه ميدن و يه پولي هم يا به صورت ماهيانه و يا تعداد ارسال در يافت ميكنند.
البته اگه بخواي از اين شركتا سرويس بگيري و سرويس رايگان راه بندازي اصلآ برات نمي صرفه.
ولي اگه خواستي بهم بگو تا شماره تلفن اين شركتا رو بهت بدم.
ولي اگه يه سرور + يه مودم GSM + يه نرم افزار براي هدايت مودم GSM داشته باشي ميتوني اين سرويسو راه بندازي.
من خودم دارم يه نرم افزار براي ارسال و دريافت SMS از طريق مودم GSM با VBمي نويسم. مي خوام يه سرويس مثل همين كه گفتي دوستم راه انداخته راه اندازي كنم.
اره این شرکتها رو دیدم ولی SMS تو بعضی کشور ها رایگانه باید ارسال اینترنتی رایگان هم داشته باشند
[font=Arial]اگه برا منم بفرستين ممنون مي شم.
roolhumanictic@yahoo.com
سلام شما می توانید به این سایت برین و روزی 5 sms رایگان به هر نقطه دنیا بفرسید و حتی می توانید فارسی بنویسید رو ایران هم کار می کنه سایت ایرانی هست
www.SmSKon.Com