از آنجايي كه تاكنون سايت ايران ويج (منظور سايت هست نه فروم) توسط يك نفر اداره و كنترل ميگرديد و اين امر باعث بروز مشكلاتي نيز گرديده است لذا براي رفع اين مشكل و جلوگيري از پستهاي نادرست ايران ويج از كليه دوستارانش براي انجام كارهاي مديريتي كمك ميطلبد.
بنابر اين از كليه افرادي كه مايلند دعوت بهمكاري مينمايد.
شرايط عمومي افراد داوطلب بايد با شرايط زير همخوان باشد.
1- تسلط كامل به يكي از موضوعات و زبانهاي برنامه نويسي
(وي بي - سي - دلفي - جاوا - پي اچ پي و ....)
2- اعتقاد به سورس باز و پيش گام بودن در اين زمينه
3- كمك به همميهنان و ديگر دوستان براي رفع مشكلاتشان
4- ارايه ديدگاهاي و نظرات سازنده و مهم براي برنامه هاي ارسالي دوستان
5- ارايه برنامه هاي كاربردي تر به دوستان و قرار دادن آن در سايت
6- كمك به ارتقاع سطح علمي سايت
هركدام از دوستان كه مايل باشند ميتوانند با ارسال PM به من تمايل خودشونرو اعلام كنند و يا اگر دوست داشتن همينجا بگن.
پس از بررسي مدير يا مديران هر بخش به ديگران اعلام خواهد شد. و به مديران صفحه اي ارايه ميگردد كه قابليت تغيير - حذف پستهاي ارسالي ديگران را خواهند داشت.
قبلا اعلام خصوصي كردم ولي نتيجه نداشت(دوستان حسابي تاقچه بالا ميزارن) حالا ديگه مجبورم اعلان عمومي بكنم. هر كسي كه مايله بياد جلو.
من حاضرم.
نمي دونم صلاحيت دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باي
متاسفانه این روزا درس و مشقا بد طوری وقتم و گرفته طوری که شاید دو سه روز در میون بتونم 10 دقیقه به اینجا سربزنم برای همین متاسفانه نمیتونم مث قدیما همکاری داشته باشم گذشته از اون طرح mWEB.Ir هم به قدری وقتمو گرفته که .....
ولی فک کنم بتونم یه کمک های کوچیک در زمینه ی مستند سازی با UML بکنم
vahid2000 نوشته است:متاسفانه این روزا درس و مشقا بد طوری وقتم و گرفته طوری که شاید دو سه روز در میون بتونم 10 دقیقه به اینجا سربزنم برای همین متاسفانه نمیتونم مث قدیما همکاری داشته باشم گذشته از اون طرح mWEB.Ir هم به قدری وقتمو گرفته که .....
ولی فک کنم بتونم یه کمک های کوچیک در زمینه ی مستند سازی با UML بکنم
سعید جان خوب شد گفتی! من فکر کردم که قهر کردی دیگه این ورا آفتابی نمی شی. خلاصه که دلم برات خیلی تنگ شده بود .
نقل قول: از آنجايي كه تاكنون سايت ايران ويج (منظور سايت هست نه فروم) توسط يك نفر اداره و كنترل ميگرديد و اين امر باعث بروز مشكلاتي نيز گرديده است لذا براي رفع اين مشكل و جلوگيري از پستهاي نادرست ايران ويج از كليه دوستارانش براي انجام كارهاي مديريتي كمك ميطلبد.
اگه ما را قابل بدونی ما هم هستیم !
من هم فقط در زمینه وی بی و سیستم ویندوز و رجیستریش تخصص دارم و به جزء این موارد چیز دیگه ای در بقیه مباحث نمی دونم (به خصوص شبکه و وب) به هر حال در مواردی که گفتم اگر کمکی از من برمیاد کوتاهی نخواهم کرد
ظرفیت وی بی که همیشه پر. ولی من تو هک هستم. البته بعد از امتحانات.
یه پروژه هم شروع کردم در زمینه هک که می خوام با شما کاملش کنم. البته فعلا مقدماتش رو جمع کردم. تابستون شروع میکنم. بعد به عنوان محصول ایرانویج میدیم بیرون. مطمئنم مثل بمب صدا میکنه!! (چرا می خندی!؟ تویی که مصخره کردی نشونت میدم!)
منم اگه قابل بدونید توی زمینه ویروس نویسی
و یا رمزنگاری می تونم کمک کنم .
مدير اين بخشها شديد دوستان :
سهيل وي بي : وي بي و لينوكس
سي دي پلاس : وي سي و جاوا و پي اچ پي
arnh : وي بي و ديگر زبانهاي برنامه نويسي
اسپايدر من : وي بي و دات نت و دلفي.
اينا فقط ربوط به سايت هست هيچ ربطي به فروم نداره.
در ضمن درگ خان قبلا مدير شدن .
آقايون مديران ميتونن برن به اين بخش:
http://www.iranvig.com/modules.php?name=AdminStories
ويا توي قسمت فهرست ماجولها برن به بخش مديريت برنامه ها
در اين صفحه آخرين 50 برنامه ارسالي رو مياره و شما ميتوني حذف يا اصلاحش كني.
براي حذف از دكمه قرمز استفاده ميشه بازدن روش بلافاصله حذف برنامه انجام ميشه.(البته حذف فيزيكي نيست و قابل برگشت هست) واسه همين موقع حذف هيچ سوالي نميپرسه پس حواستون باشه حذف ميكنيد.
فقط اگه مشكلي داريد حتما بگيد هي هم تكرار كنيد نترسيد من وقت زياد ندارم واسه همين بعضي كارا رو طول ميكشه انجام بدم دست تنها همينه ديگه واسه همين بعضي مواقع كاري ميوفته به مرور زمان(مثلا قبل عيد داشتم تغير ميدادم خورد به پهناي باند و تغييرات فروم كه نفس من ومهدي رو بريد -بعد از عيدم كه خورد به مشكلات جديد سايت كه همه ميدونيد .الان يهو يادم افتاد هنوز اين تغييرات رو آپلود نكردم)
به دوستان تبریک می گم و امیدوارم کارشون رو خوب انجام بدن
می بینم که کاربر فعال و این قبیل امکانات هم اضافه شده
سلام.
آقا اشکان چرا لینک بالایی جواب نمی ده .
arnh نوشته است:سلام.
آقا اشکان چرا لینک بالایی جواب نمی ده .
والا چند ماه پیش که آقا اشکان این لینک رو به من داد منم هم هر چی گفتم لینکش مشکل داره انگار نه انگار. بعدا فکر کردم سرکارم (ناراحت نشی ها) اما حالا معلومه واقعا یک مشکلی در کار بوده هو هست چون هنوز برای من هم جواب نمی ده !!!