ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هدفون مخصوص.
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوستان دنبال يه هدفون ميگردم كه به صورت بي سيم باشه يعني كامپيوتر وصل بشه و گوشي اون از طريق امواج ارسالي صدا رو بگيره و پخش كنه.
اصلا همچين چيزي هست؟؟؟
اگه هم مارك و قيمت كسي داره؟
بردش چقدره؟
ميخوام چيزي باشه وقتي به گوش ات ميزني اصلا معلوم نشه چيه.
متاسفانه الان همه هد فونهای بازار برای اینکه به خریدار القا کنن که صدای
خوبی هد فونشون داره میان و فرکانس های غیر مجازش را ( که برای گوش خیلی ضرر داره ) زیاد می کنن آدم وقتی که به صداش گوش میده فکر می کنه
که عجب صدایی داره اما متوجه نیست که اون هد فونها بعد از 5 دقیقه که تو گوش بود آدم گوش درد میگیره و مجبور به برداشتنش میشه! (بعضی از MP3 player ها هم همینطوره)
کلا من فکر نمی کنم تو این بازار کثیف ایران بشه هد فون درست و حسابی
پیدا کرد ( منم یه دونشا خریدم اما اصلا نمی شه بیشتر از 10 دقیقه ازش
استفاده کرد ) آقا اشکان به نظر من بیخیال شی از همش بهتره
نه بابا. من دیدم. همسایمون داره. خیلی هم خوبه. منم استفاده می کنم. بردش هم زیاده. تو حیاط و خونه ما که میگیره
قیمتش هم سیزده هزار تومن
اين ماركش چيه بخوام بخرم؟اصلا به اينجور هدفونها چي ميگن كه برم و بخرم.
فقط این طور که من شنیدم از تنظیم در می ره آخه یه فرستنده FM باید باشه که با کوچکترین ضربه یا ... از تنظیم خارج می شه و باید دوباره تنظیمش کرد
من 5 سال پیش که ایران بودم عموم برام از آلمان همچین چیزی رو آورد . مدلش سونی بود که از یه باتری قلمی ( حتی اون 1.2 ولتی های قابل شارژ ) میخورد کنارش و میتونستی بدون سیم باهاش حال کنی ! تازه فرستنده اش هم شارژر باتری داشت که میتونستی باهاش باتری اش رو شارژ کنی !
مارکش هم SONY بود . حیف زدم شکوندمش انقدر باهاش آهنگ گوش دادم و ورجه ورجه کردم! ولی خیلی خوب کار می کرد . نمی دونم تو ایران الان یه همچین چیزی باشه یا نه !!
ha_60 نوشته است:فقط این طور که من شنیدم از تنظیم در می ره آخه یه فرستنده FM باید باشه که با کوچکترین ضربه یا ... از تنظیم خارج می شه و باید دوباره تنظیمش کرد
اونی که من دیدم اینطوری نبود. از تنظیم در نمیرفت! تو حیاط بگردی هیچی نمیشه!

اسم و مارکش رو میپرسم میگم
اينطور كه معلومه قيمتش 10 به بالاس.
این دقیقا همون چیزیه که منم دنبالشم [تصویر:  17.gif]
اگه پیدا کردی به منم بگو ((:
من يكي خريدم...ديگه نميتونستم صبر كنم...برا من يكي كه همچين چيزي واجب بود..هدفون هاي قبلي سيمشون خيلي مزاحم بود و منم كه معمولا هي وول ميخورم [تصویر:  4.gif]در ميرفت سيمش..و بعضي وقتها هم سيم قطع ميشد[تصویر:  65.gif].... اسمش مارشال هست ... اسمش كه ناشناست...ولي از نظر قيافه خوشدست هست
و بردش هم 8 متر هست ...
راديو هم داره...
به هر وسيله قابل پخش هم وصل ميشه... چند نوع فيش براش گزاشتن[تصویر:  79.gif]
در هردو طرف باتري داره...يعني همون منبع و گوشي.... كه البته منبع يا همون فرستنده به يه اداپتور 4.5 هم وصل ميشه
ترسم اينه كه باتري گيرندش يا همون گوشي تند تند تموم بشه[تصویر:  17.gif]
نقل قول: اسمش مارشال هست ... اسمش كه ناشناست
مهدی خان چی می گی
مارشال یکی از بهترین مارک هاست
مخصوصآ آمپلی فایرهاش
صفحه‌ها: 1 2