ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال ایمیل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
مرسي لولو جان اگه داري باز بذار
حالا چجوری میشه از طریق vbبا این سایتها ارتبات برقرار کنی؟
با این روش اتچمنت هم میشه فرستاد ؟
iron_fist جان منظورت رو نگرفتم در ضمن خدمت darg عزیز بگم که من گفتم مثلا تجریش نه فقط تجریش گفتم که میشه یه اسکریپت رو رو هاستمون آپلود کنیم.
برای ارتباط با این سایتا هم راهی که من بلدم اینه که یه فرم html میسازی که این اطلاعات لازم برا ارسال میل رو میگیره و به سایت و با ویبی میای و این اطلاعات رو تو اون فرم html پر میکنی بعد این فرم باید یجوری browse بشه تا میل فرستاده شه و برا browse روشی که من استفاده کردم اکتیوایکس microsoft internet controls هست که رو همه ویندوزا هم وجود داره و مشکل نبودن اکتیوایکس ندارین شما. فکر کنم اگه سورس همچین برنامه ای رو بخواین تو همین ایرانویج پیدا کنید
در ضمن من که روش مستقیم و بی واسطه برا فرستادن میل بلد نیستم اگه باشه همچین روشی که من فکر نکنم باشه خییلی خوبه
این php نامرد! یه تابع mail داره که میل فرستنده و گیرنده و سابجکت و متن رو به عنوان پارامتر میگیره و میل رو میفرسته !!!!چه راحت:d
ببین آرش جان من یک روش ایمیل زدنی رو می خواهم که بشه توش
فرستنده و گیرنده رو مشخص کرد ضمنآ بشه اتچمنت یا همون فایل ضمیمه
هم بهش اضافه کرد
در ضمن نه می خواهم از کنترل خاصی استفاده کنم و نه می خواهم به
میل سروری وصل بشم
در کل ما می خوایم ویروس پخش کنیم Biggrin
چه راهی پیش نهاد می کنی که این خصوصیات رو داشته باشه
با تلنت کار کن خسرو.
آهان:d شما که غریبه نیستی! من خودم با اتچمنت بلد نیستم اما فکر کنم اگه بخوای با اتچ بفرستی همون smtp باید استفاده کنی احتمال زیاد و پیمان هم که گفت تلنت همون روش ارسال با کمک smtp هست. فرستاده میل با smtp خودش که آسونه اما با اتچمنت رو من بلد نیستم اگه کسی بلده رو کنه منم یاد بگیرم
راستیییییی نمیخوای به میل سروری وصل شی؟تو روش smtp که دیگه باید به میل سرور وصل شی!:d برای فرستادن با smtp از سوکت هم باید استفاده کرد.
ببینید دوستان

من یه روشی رو می خواهم که هم 100 % باشه و هم اینکه به جایی
وابسته نباشیم
خوب اینطوری فکر کنم رد ویروس رو بگیرن و اکانتمون رو تو میل سرور ببندن
منظورت از تل نت چیه ؟
منظور از تلنت همون روش smtp هست که میتونی بصورت دستی با telnet با استفاده از smtp میل بزنی اما اگه بخوای مثلا با ویژوال بیسیک بنویسی باید از سوکت استفاده کنی که سورس ارسال میل به روش smtp تو ایرانویج هست یکیشم من فکر کنم n وقت پیش گذاشته بودم تو ایرانویج کلا چندتا سورس برا smtp همینجا پیدا میکنی. اما اینکه اتجمنت هم داشته باشه من بلد نیستم و روشایی هم که برا ارسال میل هست یکیش استفاده از اسکریپتها هست یکیشم smtp روش دیگه ای فکر نکنم باشه اما برا اتچ احتمال خییلی زیاد از smtp باید استفاده کنی که بازم میگم من با اتچ فرستادن رو بلد نیستم
Iron_Fist نوشته است:خوب اینطوری فکر کنم رد ویروس رو بگیرن و اکانتمون رو تو میل سرور ببندن
آرش جان نظرت درباره این چیه
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16