صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
سلام چطوری. من که فکر نکنم از smtp اگه استفاده کنی هم همچین اتفاقی بیفته دوما اینکه اکانتی که ما میخوایم از طرف اون بفرستیم میتونه یه اکانت الکی باشه که اصلا وجود خارجی نداره ! و وقتی همچین اکانتی اصلا وجود نداره گوگل یا یاهو یا ... چطور میخوان ببندنش؟! درواقع اکه میخوایم ویروس پخش کنیم با این روش میتونیم fake mail کنیم و از طرف هر میلی که دلمون خواست میل بزنیم و از لحاظ بستن اکانت که مشکلی نداره ولی خب ممکنه ایمیلهامون رو به bulk بفرستن
arnh
نه در هر صورت شما باید از یه اسکریپت استفاده کنی
اگر خودت هاست داری که PHP و SMTP رو Support میکنه
یه اسکریپت ارسال ایمیل بنویس و از اون استفاده کن
البته اون راه هم که بچه ها گفتن یعنی از امکانات SMTP که ویندوز داره هم میشه استفاده کرد
ولی وقتی اسکریپت PHP هست . به نظر من دیگه لزومی نداره دیگه
آرش جان یکم توضیح بده
راستی می شه یه دستوری نوشت که یه فایل از یک مسیر در اینترنت و
و گیرنده و فرستنده و متن نامه رو سر هم بیاره ازش یه نامه
درست کنه و بفرسته
سلام.ببین شما گفتی که میخوای یه ایمیلی رو بفرستی که توش اتچ هم باشه و با برنامه هم بفرستی و اینکه اگه یاهو و ... بفهمن اکانت رو میبندن حالا من میگم که شما لازم نیست از طرف یه اکانت واقعی یا مثلا اکانت خودت ایمیل بزنی میتونی از طرف یه اکانت الکی ایمیل بزنی یعنی یه میل قلابی و از طرف اکانتی که اصلا وجود نداره در اینصورت دیگه چجوری میخواد یاهو و ... اکانتی که وجود نداره و ما الکی از طرف اون اکانت میل زدیم رو ببنده؟ سورس برنامه های fake mail تو ایرانویج هست
دوم اینکه خدمت user-name بگم که برا ارسال ایمیل خالی به نطر منم اسکریپت بهتره اما نمیدونم برا فرستادن اتچ اسکریپتی هست یا نه و فکر کنم برا اتچ باید از smtp استفاده کرد
آرش جان اس ام تی پی یوزرنیم و پسورد می خواهد !
نه بابا نمیخواد! میشه از طرف هر کسی دلت خواست میل بزنی! پس مشکل اصلی اینجا بود:d
حالا چرا یه نمونه که مطمئن هستی جواب میده . برامون نمی زاری ؟
اینطوری . درکش خیلی راحته .
آخه من تا حالا از طریق برنامه (حتی اوت لوک ) نتونستم ایمیل بفرستم.
یه دو سه بار هم شد ولی بلوکه !
میل بمبرها همین جوری کار میکنن دیگه. مگه تا حالا ندیدی؟ یه ایمیل گیرنده و یه فرستنده میدی با smtp. بدون پسورد. ایمیل میرسه به گیرنده. حالا هر چه قدر دلت بخواد میتونی میل بزنی. یادمه به یکی یه بار 7500 تا و یه بار دیگه 5000 تا میل زدم. البته اون موقع یاهو 6 مگی بود و بیشتر نمیشد زد. میل باکس پر میشد.
دنبال سورس میل بمبر بگرد شاید کارت را بیفته.
اگه كسي لطف كنه .
و يه نمونه كه خودشون امتحان كردن و جواب داده بذارن .
ممنون مي شم.
امان از بی سوادی
من تازه فهمیدم قضیه چیه
روش کار می کنم ببینم به درد کار ما می خوره یا نه
با تشکر از دوستان مخصوصآ آرش خان عزیز
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16