ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال ایمیل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ایرانویج همینجوریش مشکل پهنای باند داره دیگه اینو بذارن چند نفر هم میان برا پسوردسندری چیزی استفاده میکنن! اونوقت دیگه ...
من یه برنامه نوشته بودم برا ارسال با smtp فایل اجراییش رو دارم اما سورسش رو هرچی میگردم پیدا نمیکنم اگه پیدا شد حتما میذارمش
100% هم کار میکنه با smtp .
باشه پیمان جون نمیزاری بگو نمیزارم فکر می کردم مرامت بیشتر از اینا باشه
وروجک تنبلیو بذار کنار. سعی نکن همیشه کد آماده در اختیار داشته باشی و کپی کنی تو برنامت. این جوری آخرش میشه چهل تیکه نویس(چهل تیکه نویس به کسانی میگن که هر گوشه برنامشونو از یه جا کپی میکنن و آخرشم خودشون نمیفهمن چی کار کردن) و هیچی یاد نمیگیری. هنگام کار کردن رو یه موضوع خیلی مسایل دیگرم یاد میگیری که ممکنه ربط چندانی به اون موضوع نداشته باشه ولی بعدا خیلی به دردت میخوره.
منم کم برات نذاشتم. حالا یه سوالو گفتم خودت روش کار کن بهت بر خورد.
بابا وقتی نمیشه چیکار کنم نگاه کن برنامه رو کامپایل میکنم و دکمه سندو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته هیچ اروری هم نمیده ولی سند نمیکنه
شما يه PHP Mailer بدين من آپلودش مي کنم.
سورس کد Mailer تجريش دات کام رو امتحان کردم
ولي نمي دونم چرا ميل نميفرسته (با اينکه SET_INI رو تنظيم کردم)
من کل این مطلب رو نخوندم
فکر میکنم مشکلتون یک ایمیل سندر PHP هست
که اگر همینه بگین تا من کد بزارم
من فکر می کنم هاست ها یه قانونی دارن که اگه از فضات
برای ارسال اسپم استفاده کنی با هات برخورد کنن
يعني واقعا ارسال يه ايميل ساده بدون اتچ متچ اين همه مشكله !
يا كسي نمي خواد به ما چيزي ياد بده .
راستي اين فرض رو هم به سوالم اضافه كنيد .
كه هاست نداريم .يا نمي خوايم به جايي وابسته باشه .
بدون اتچمنت که فایده نداره
ما می خوایم ویروس رو تو اتچمنت نامه بزاریم !
حالا اگه کارتون عجله ایه فعلا ویروس تو یه جا آپ کنید و تو متن میل لینکشو بدید تا بعد اتچ کردنم یاد بگیرید.
راستی آنتی یاهو نرتونه و هاتمیل مکافی. اینا خیلی قوین. ویروساتون ممکنه شناسایی شن و اجازه دانلود بهشون نده.
من 1 هفته بود نمیتوستم بیام تو این سایت. چرا ان قدر پهنای باند پایینه؟
ارسال ایمیل ساده که آسونه مشکل ما الان ارسال اتچ هست که من بلد نیستم! راستی پیمان پهنای باند کم نیست دانلود وحشتناک زیاده اینم یکی از دردسرای سایتهای توپه
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16