ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تیم ویروس نویسی وارد شه!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
به نظرتون چيجوري ميشه يه ويروس نوشت که توسط هوش مصنوعي که براي شناسايي ويروس هاي جديد بکار ميره شناسايي نشه؟

»با 60 جو برنامه پروتکتور و کمپرسور فايلمونو انگولک کنيم؟
»ويروس قبل از برنامه آنتي ويروس اجرا بشه و اونو ببنده؟
»از الگوريتم جديدي براي ويروس نويسي استفاده کنيم؟
»ديتا بيس آنتي ويروس رو دستکاري کنيم؟
»{نظرات ديگه}...
.
.
.
»بي خيالش ، هيچ کاري نکنيم؟

نظرتون چيه؟
سلام دوستان عزیز

ببینید (( طرح و ... جدید بدید )) ویروسی که نمونش ساخته شده دیگه ...
یه فکر جدید کنید یه نوع ویروس جدید بسازید .....

خوب من همه پست ها رو نخوندم چون وقت ندارم ببخشید
آقا ببخشید که منم زیاد شرکت نکردم تو مذاکره! این درسا و کنکور.....!
اما حتما باید ویروسه هرچی که باشه راهی برای تکثیر داشته باشه از چه راهی استفاده کنیم؟ فکر کنم مشکل خییلی ها تو همین تکثیرش باشه که بازی پیچیده ای هست که باید یه راه انتشار خوب پیدا بشه. درمورد زبان vb6 هم خییلی خوبه برا اینکار
سلام
به نظر من اين اشتباهه كه ما مانع ورود كاربر به سيستمش چه بعد از يك ثانيه چه بعد از 10 روز بلكه ما فقط بايد ويروس رو تو تمام سيستم پخش كنيد تا سيستم هاي بيشتر آلوده بشن
اما خوب همين جوري نباشه كه فقط پخش بشه
بلكه مي تونه مثلا يك نوع پسوند رو تو سيستم از بين ببره (منظورم اينه كه فايل هايي با اون پسوند)
يك چيزي مثل جيفو اما خطرناك تر
بهتره اول یه راهی پیدا کنیم . برای خلاصی از دست هر چی آنتی ویروس .
از جدید گرفته تا قدیمی !
و بعد هم یه راه جدید برای تکثیر ( که تا حالا کسی از اون روش استفاده نکرده باشه )
Darg نوشته است:من اصلا تو وادی ویروس ها نبودم گرچند که فرصت های زیادی برای ایجاد ویروس هاس بسیار مخرب رو داشتم (این قلو نیست)

حالا وقتش که وارد این وادی بشی Biggrin
و یه خورده بخاطر ایرانویج هم که شده هنر نمایی کنی Smile
البته تخریبی که عمرا به ذهن کسی نرسه .
arashrj نوشته است:به نظر من اين اشتباهه كه ما مانع ورود كاربر به سيستمش چه بعد از يك ثانيه چه بعد از 10 روز بلكه ما فقط بايد ويروس رو تو تمام سيستم پخش كنيد تا سيستم هاي بيشتر آلوده بشن
من بعد از مدتها به خودم اجازه فک کردن دادم .
به این نتیجه رسیدم که بدم نمی گی .
راستش این روش خیلی بهتره.
مثلا ما ویروسمون رو طوری طراحی کنیم .
که اول خیلی سریع منتشر بشه و تا ابد توی سیستم طرف (کاربر) بمونه Biggrin
rRezar نوشته است:به نظرتون چيجوري ميشه يه ويروس نوشت که توسط هوش مصنوعي که براي شناسايي ويروس هاي جديد بکار ميره شناسايي نشه؟

»با 60 جو برنامه پروتکتور و کمپرسور فايلمونو انگولک کنيم؟
»ويروس قبل از برنامه آنتي ويروس اجرا بشه و اونو ببنده؟
»از الگوريتم جديدي براي ويروس نويسي استفاده کنيم؟
»ديتا بيس آنتي ويروس رو دستکاري کنيم؟
»{نظرات ديگه}...
.
.
.
»بي خيالش ، هيچ کاري نکنيم؟

نظرتون چيه؟

اینطوری که به نظر می رسه . ما هم باید مثل آنتی ویروس ها . هوش مصنوعی ویروسمون رو ببریم بالا . اما چجوریش رو نمی دونم .
شاید طوری طراحی کنیم . که ویروس هیچ وقت یه شکل ثابت نداشته باشه .
arnh نوشته است:حالا وقتش که وارد این وادی بشی Biggrin
و یه خورده بخاطر ایرانویج هم که شده هنر نمایی کنی  :smile:
البته تخریبی که عمرا به ذهن کسی نرسه .
یادمه یک بار یه زیر برنامه نوشته بودم به نام Empty Reg که بدون هیچ سوال یا علامت خاصی خیلی آروم و عالی محتوای رجیستری رو خالی میکرد (و رجیستری پوک می شد سیستم هنگ می کرد) و دیگه ویندوز بالا نمی یومد. حتی از SafeMode اما فکر نمی کنم به درد این ویروسه بخوره !
arnh نوشته است:اینطوری که به نظر می رسه . ما هم باید مثل آنتی ویروس ها . هوش مصنوعی ویروسمون رو ببریم بالا . اما چجوریش رو نمی دونم .
شاید طوری طراحی کنیم . که ویروس هیچ وقت یه شکل ثابت نداشته باشه .
ولی این ها روال معمول کار هستند
یعنی به مرور زمان هرچه قدرت ویروس ها بیشتر میشه قدرت آنتی هاهم می ره بالا تا توان مقابله داشته باشند
هوش مصنوعی همون افزایش هوش نویسندگان و مقابله کنندگانه که حالا در قالب برنامه خودشون رو نشون می دند
یعتی می خوام بگم خودمون رو با عناوین قلمبه سر گرم نکنیم
هوش مصنوعی یعنی برنامه من و شما !
من برای وارد پوسته کردن برنامه یک طرحی دارم "تا به وسیله آنتی ویروس شناخته نشه !"
به زودی یه نومنه کد مینوسیم می زارم
فعلا بای
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9