ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از آیکن های 3بعدی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من یک سری آیکن سه بعدی خوشگل پیدا کردم ولی نمی تونم از اونها تو برنامه هام که با وی بی نوشتم استفاده کنم و اونا رو با 256 رنگ نشون می ده و یا خیلی کوچیک نشون می ده می شه به من کمک کنید تا مشکلم حل بشه
در ضمن یک چند تا هم از آیکن ها رو بعنوان نمونه فرستادم تا شما هم امتحان کنید
نمونه چند آیکن سه بعدی
ولی توی سیستم من
این آیکن ها نمایش داده نشد .
بعد استاندار وی بی 32*32
هست .
شاید بشه با ریسور ها این آیکن رو به برنامت اضافه کنی !
حدود چهار تاش روی کامپیوتر من کاز داد
بچه ها این پیوست یک برنامه بسیار عالی و آموزشیه که چگونگی اتصال آیکن های بالای 256 رنگ (مثلا 24 بیت) رو درش داره توصیه می کنم حتما ببینیدش

روشش این طوریه که باید ایتدا آیکن مورد نظر را به شکل فایل Res به ریسورس برنامتون وارد کنید ... اصلا خود برنامه رو ببینید

عنوان و نگاه "آیکن های سه بعدی" اول فکر کردن یه سری آیکن با 3Dmax یا maya ساختند Biggrin
البته در روش بالا برای اتصال آیکن به فایل ریسورس برید داخل پوشه Res یک Batch فایل اونجایت که باید به وسیله اون این کار رو انجام بدید
اگر بخواهیم از این آیکن های 3بعدی در داخل فرم و بصورت عکس استفاده کنیم چی ؟ البته از اینا که من دادم ؟
راستی چرا بعضیاش اصلا باز نمی شن ؟ یعنی اصلا عکس شناخته نمی شن ؟
hamed_Arfaee نوشته است:اگر بخواهیم از این آیکن های 3بعدی در داخل فرم و بصورت عکس استفاده کنیم چی ؟ البته از اینا که من دادم ؟
راستی چرا بعضیاش اصلا باز نمی شن ؟ یعنی اصلا عکس شناخته نمی شن ؟
Biggrin
شرمنده آیکن ها رو الان دیدم
عجب بابا مگه می خوای برای قول ها APP بسازی آیکن هاش 128*128 سایز داره ؟!

آخه هر چیزی حدی داره گفتند XP قدرت گرافیکش بیشتر شده اما دیگه تا یه جایی میکشه
بعضی از آیکن هارو XP سال 2004 نمی تونه ساپورت کنه اونوقت از VB فیزوری سال 98 چه انتظاری دار ؟!