ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لطفا مرا راهنمايي كنيد فوري در مورد اكسس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
مي خواهم در فرمي كه ايجاد كرده ام در يك فيلد مثلا نام و نام خانوادگي اگر نام و نام خانوادگي مشابهي وارد شد برنامه به من اعلام كند كه اين نام و نام خانوادگي تكراري است و ليستي از نام و نام هاي خانوادگي مشابه را براي من ليست كند
اگر امكان اين كار هست لطفا به صورت كامل و با جزئيات توضيح دهيد
با تشكر
سلام
فکر می کنم باید یک query ایجاد کنید از جدول مشخصات با این شرط که نام و نام خانوادگی در آن با نام و نام خانوادگی در فرم مربوطه یکسان باشد (در قسمت where کلیک راست کنید و build را بزنید و بعد در فرمها نام فرم مربوطه و فیلد مود نظر را انتخاب کنید)
و در رویداد close فیلد نام خانوادگی این query را صدا بزنید با دستور

docmd.openquery ("نامquery")
سلام
فکر می کنم باید یک query ایجاد کنید از جدول مشخصات با این شرط که نام و نام خانوادگی در آن با نام و نام خانوادگی در فرم مربوطه یکسان باشد (در قسمت where کلیک راست کنید و build را بزنید و بعد در فرمها نام فرم مربوطه و فیلد مود نظر را انتخاب کنید)
و در رویداد close فیلد نام خانوادگی این query را صدا بزنید با دستور
docmd.openquery ("نامquery")
در مورد تشخیص نام تکراری نیز می توانید در محیط کدنویسی با دستوات خاصی به جدول مربوطه دسترسی پیدا کرده و شرط تساوی را آنجا بررسی کنید که نیاز به مطالعه در زمینه دسترسی به جدول از طریق کدنویسی دارد
چند خط را به عنوان نمونه برایتان می نویسم
dim db as database
dim rs as recordset
-----------------------------
sub form_load
set db=currentdb
set rs=db.openrecordset("نام جدول",opendbdynaset)
end sub
---------------------------------
با روش بالا به جدول دسترسی پیدا می کنید حالا باید حلقه ای بگذارید و داده های جدول را با فیلد مورد نظرتان در فرم مقایسه کنید
sub form_close
rs.movelast
rs.movefirst
for i=1 to rs.recordcount-1 do
if rs!name=textname then msgbox"find
else
rs.movenext
end if
next i
end sub
--------------------------------
rs!name اشاره دارد به فیلد نام در جدول
rs.recordcount تعداد رکوردهای جدول را نشان می دهد
با تشكر فراوان از پاسخ شما
اين شيوه جواب داد با اين تفاوت كه من كوري را در رويداد beforeupdate فراخوان كردم ولي يه مشكل است و اين اينكه اين كوري در هر صورت باز مي شه چه من در اين فيلد مشخصات تكراري وارد بكنم يا نه