ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مژده افزودن SMS به برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همگی عزیزان

اما این بار یه خبر داغ دارم براتون . شاید خیلیهاتون به قضیه ارسال SMS یا اینکه تو بعضی مسابقات از SMS استفاده میشه و یا خیلی کارهای تبلیغات و یا کنترل از راه دور وسایل با استفاده از SMS فکر کرده باشین . آخرین چیزی که من ساختم در همین رابطست . IR1.0 GSM Modem یه سیستم سخت افزاری برای کنترل کامل بر روی ارسال و دریافت SMS هستش که با استفاده از اون شما میتونین به برنامه های خودتون امکان استفاده از سرویس SMS رو اضافه کنید . این سخت افزار با OCX که براش نوشتم به راحتی و فقط با چند خط کد نویسی برنامه شمارو به سرویس SMS مجهز میکنه . برخی امکانات سیستم به این شرح هستش

آنتن دهی عالی
تشخیص خودکار فارسی بودن پیام و سویچ اتئماتیک به مد یونیکد
امکان ارسال SMS به بیش از یک نفر به طور همزمان
OCX سازگار با دلفی - وی بی - وی سی
پیاده سازی سریع و ساده نرم افزار
سازگاری کامل با سیستم مخابرات ایران
امکان بافر کردن بیش از 2000 SMS
اما با این سیستم امکان ارسال و دریافت SMS رو خواهید داشت . برای مشاهده عملکرد سیستم میتونین سورس مثالی از OCX رو داونلود کنین و ببینین . همراه این پکیج عکسهایی از سخت افزار سیستم نیز ارایه شده . برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره من 09155714862 تماس بگیرید .لازم به ذكره كه اين سيستم با اين مشخصات براي اولين بار در كشور ساخته شده و براي پيامهاي فارسي بهينه سازي شده

برای کسب اطلاعات بیشتر یا داونلود مثال به www.khazama.com مراجعه کنید
نیست یکم کار خفنیه آدم باورش نمی شه وقتی صا ایران با این همه کلاسش چنین کاری نمی تونه بکونه این آقا بهزاد ما بابا ایول
ولی  درست که مشخص نیست اما می شه یه گوشی 3310 گرفت جای سیم کارتشو بیاری بالا یه کانکتور هم برای پورت سریال براش درست کنی دیگه چون AT کامند هارو ساپورت می کنه دیگه با 8051 هم می شه باهاش کار کرد ولی عجب GSM مودی می شه ها نه Wink
خدای نکرده مال شما که گوشی موبایل نیست قوطی شو عوض کرده باشی Rolleyes
بابا ايول
حرف نداره.کارت درسته
ايول آقا بهزاد گل . هربار كه مياد كار تازه و جالبي انجام ميده. موفق باشي آقا بهزاد.
سلام به همگی
آقا اشکان من و خیلیهای دیگه همیشه مدیون ایرانویج خواهیم بود و همیشه با تشویقهای شماست دلگرم میشیم.

اما چند امکان جدید به OCX اضافه کردم که شامل

امکان ارسال عکس به همراه SMS
امکان شماره گیری
امکان ارسالهای تنهای DTMF

ممنون از همگی
سلام به همگی
بسياري از دوستان تو اين چند روز با من تماس گرفتن و جوياي شرايط و قيمت سيستم شدن . قيمت پكيج كامل سيستم كه قابليت اتصال به ميكروكنترلر و كامپيوتر رو داره 100 هزار تومان هستش ولي با توجه به اينكه در بسياري موارد دوستان نيازي به اتصال به ميكرو ندارن و فقط بخش ارتباط با كامپيوتر براشون كافيه من پكي هم ساختم كه داراي بخش ميكرو كنترلر نيست ( كه 99٪ افراد هم استفاده نميكنن ) و قيمت به 60 هزار تومان كاهش پيدا ميكنه كه از نظر قيمت به مراتب از انواع خارجي ارزونتره . برخي هم پرسيدن كه آيا سيستم ممكنه بعد از مدتي از كار بيفته و آيا تمام سيستم تو همين پك هستش يا بخشهاي پنهاني مثل سرور يا ... هم داره كه بايد بگم كه نخير تمام سيستم همين پكي هست كه ارسال ميشه و ملزومات ديگه اي نداره پس چه من باشم چه نباشم به كار خودش ادامه ميده ( البته تا 1 سال هم گارانتي تعويض داره ).
میگم می شه یکم در مورد اتصال سیم کارت به مدار توضیح بدی؟
منظورم نحوه ی استفاده از اونه.
اصلا شاید تلفنی پرسیدم!