ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مقابله با آنتي ويروس ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
خوب اجازه بدید موضوع بحث رو به مسیر اصلی خودش هدایت کنیم

یک سوال میدونید اگر خود فایل اجرایی آنتی ویروس آلوده به ویروس شه چه اتفاقی میافته ؟!؟
آنتی ویروس خودشو چک میکنه و خودشو میبنده
چون ویروس میتونه به فایل هایی که توسط آنتی ویروس چک میشن دسترسی پیدا کنه و بعد از چک شدن هر فایل اونو ویروسی کنه
یعنی وقتی که آنتی ویروس شروع میکنه به اسکن تموم کامپیوتر، تموم فایل ها ویروسی میشن Biggrin
ولی ویروسی که تونسته از لایه های دفاعی آنتی عبور کنه و اون رو آلوده به خودش کنه دیگه اوسار آنتی رو به دست میگیره و مانع فعالیت آنتی میشه. اینجا دیگه آنتی نمی تونه حتی خودش رو چک کنه !
سلام ببينيد اصولا تمامي ويروس ها اول دنبال آنتي ويسروس ميگردن و فايلهاي اون رو به نوعي تخريب ميكنن و انتي رو از كار ميندازن ! و شروع به كار ميكنن . در مورد اينكه از طريق كار انتي ويروس و الوده كردن فايلها با كمك خود انتي ويروس چيزي نشنيدم و ميتونم بگم بعيده چون ويروس نيازي به سرچ انتي ويروس نداره و اون رو از كار ميندازه پس انتي ويروس نميتونه كار كنه كه بخواد ساير فايلها رو الوده كنه . نمونه بارزش جيفو كه اصلا نميزاره شما انتي ويروس نصب كنيه و يا خيلي ديگه از ويروس ها كه اينكار رو نميزارن انجام بشه و همون موقع نصب فايلهاي انتي رو پاك ميكنن
درسته من هم اینو گفتم
اگه آنتی اجرا شه CRC خودشو چک میکنه
آقا من یه آنتی واسه NOD32 نوشتم که اونو غیرفعال می کنه حتی اگه دوباره هم نصبش کنی بازم آنتی ویروس رو از کار میندازه سیستمشم با اون سورسی که قبلا گذاشتم کاملا فرق داره یعنی میتونه حتی فایل nod32krn.exe که تو حالت system وارد proccess میشه رو هم از حافظه خارج کنه این آنتی روی 2-3 تا سیستم بیشتر تست نکردم واسه همینم از دوستان عزیز می خوام اگه ممکنه این آنتی رو برام یه تست بکنن و جوابشو تو همین تاپیک بهم بدن
ممنون از همگی دوستان

آنتی رو میتونید از اینجا دانلود کنید: www.jeyjey.blogfa.com
دوست من !
يه خسته نباشيد عظيم خدمتتون عرض مي کنم!
بابا اين کار شما که تو سورس TerminalError هم بود.
مهم اينه که بتونه بدون شناسايي کار خودشو انجام بده
NOD32 جتي جلوي دانلود اونو هم گرفت ...چه برسه به اجرا...!

البته شرمنده ها يه وقت از دستم ناراحت نشي
بابا به خدا خودم تست کرده بودم NOD32 نشناختش !!!!!!!!
نمی دونم چه جوری شده که میگی دانلود هم نشده چون من خودم چندین بار رو سیستم های مختلف تستش کرده بودم!!!!!
دروغ نمیگم:

شاهد عینی!

[تصویر:  Shahed.jpg]
رضا جان حرفتو قبول دارم فقط از این تعجب کردم که چرا آنتی ویروس خودم اینو نگرفت
حالا سورسشو می ذارم تو ایران ویج تا دوستان استفاده کنن و یه تستی هم بکنن
سلام.
معلومه. چون مال شما احتمالا ورژن قدیمی بوده یا آخرین Updateها رو نداشته.
صفحه‌ها: 1 2