ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کم کردن حجم برنامه ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
چه عواملی در کم شدن حجم برنامه ها موثر هست
چجوری میشه برناممونو کم حجم کنیم؟Question
این سوال رو Drag جان عزیز باید بهت پاسخ بده که حجم برنامش رو کم
کرده بود
از پکرها استفاده کن. بعد کامپایل برنامتو پک کن که هم تا حدی از دست کرکرها در امان باشه و هم حجمش کم شه. البته میتونی هنگام طراحی و کدنویسی هم حجم رو کم کنی. اگه کمتر از عکس و آیکون استفاده کنی حجم برنامت خیلی میاد پایین. اگه از الگوریتم های پیشرفته و حرفه ای استفاده کنی که کوتاه تر هم باشن میتونه تاثیر بذاره.
exe comperesserکی داره؟
میشه چنتاشو معرفی کنید یا برام بزارید
ممنون
گوگل کن. 1000 تا پیدا میکنی.
Iron_Fist نوشته است:این سوال رو Drag جان عزیز باید بهت پاسخ بده که حجم برنامش رو کم کرده بود
دَرگ Darg هستم جناب Iron_Fist جان خوشبختم Biggrin  (دِرگ ! خوب شد نگفتی کلیک !)

Payman62 نوشته است:...  اگه از الگوریتم های پیشرفته و حرفه ای استفاده کنی که کوتاه تر هم باشن میتونه تاثیر بذاره ...
این یکی رو باهات هستم خوب اومدی ...
مثلا توی برنامت تا جایی که می تونی به جای محاسبه های چند مرحله ای و استفاده از حلقه های بیخود و شروط اضافه از یک خط فرمول ریاضی استفاده کن. مثلا کد زیر رو نگاه شاید تعجب کنی که این کد خلاصه 20 خط کد باشه:

کد:
With PicReportBox
        .Move (m_RBPosation Mod 3) * (ScaleWidth - m_BorW * 2 *
m_BorS - .ScaleWidth) \ 2 + m_BorW * m_BorS, _
             (m_RBPosation \ 3) * (ScaleHeight - m_BorW * 2 *
m_BorS - .ScaleHeight) \ 2 + m_BorW * m_BorS
End With

البته استفاه از چنین مواردی باعث کاهش میزان خوانایی کدت میشه. یعنی اگر این کد دست یک برنامه نویس بیافته تا بیاد بفهمه چی شده و چی کار کردی ... جلو چشش میاد  :rolleyes:

درضمن اگر نام آرایه ها و لفظی ها رو هم کم حرف "کاراکتر" انتخاب کنی حجم پایین میاد اما نه اونقدری که ملموس باشه و همون طور که جناب Payman62 فرمودند اگر برنامت به Resource احتیاج نداره در یک HexEditor بخش ریسورس برنامت (یعنی آیکن ها و مشخصات ورژن و سازنده و تاریخ و ...) رو از برنامت بردار.

درضمن برنامه کمپرسور هم FSG هست که الان نمی تونم UpLoad کنم سرچ کن اگر گیر نیاوری بگو برات بزارم رو سایت ...
سلام من از UPX استفاده مي كنم
مي توني از اينجا بگيري :
http://www.soheilvb.persiangig.com/upx.exe
برو تو Command Promp ببعد برو تو مسيري كه اين فايلو گذاشتي مثلا اگه تو C:\ گذاشتي تو Command Promp برو به C و بعد بنويس
upx "Address"
كه Address آدرس فايل اگزه است . مثلا
‌upx "E:\New Folder\a.exe"
باي
upx دیگه تابلو شده. آنپکشم که همراه خودشه. کرکرا میتونن راحت آنپک کنن. البته همه پکرها قابل آنپک هستن ولی این یکی رو دیگه هر ننه قمری بلده آنپک کنه. البته اگه کرک شدن برنامت برات مهم نباشه upx کمپروسر خوبیه.
به نظر من همون طور که پیمان گفتن باید از الگوریتم های پیشرفته استفاده کنی و از دستوراتی استفاده کنی که بیشترین قدرت و کمترین حجم ممکن رو داشته باشه.
و در نهایت از پکر هایی مثل FSG و یا PEX استفاده کنی تا حجم فایل اجراییت کمتر بشه
اتفاقا Upx خییلی کارش عالیه و برا این که به راحتی تو upx آنپک نشه میشه یه برنامه protector ساخت که بیاد فایل پک شده رو به صورت باینری باز کنه و به جای upx ها یه رشته دیگه بذاره. اونوفت دیگه upx نمیتونه آنپکش کنه
میگن اول تو گوگل سرچ کن بعد حرف بزناBiggrinBiggrinBiggrin
این تحت ویندوز کار میکنه
http://www.softforall.com/Utilities/File...050067.htm
صفحه‌ها: 1 2