ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خواند حافظه رم + خواندن vulaهای موجود در پروسسور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خواند حافظه رم + خواندن vulaهای موجود در پروسسور
کسی در باره اینا اطلاعات داره؟
دسترسی به حافظه توی ویندوز امکان پذیره ولی توی وی بی فقط بطور محدود و اونم از طریق توابع API خود ویندوز چون وی بی قدرت کار با حافظه و خوندن اون که در واقع به مبحث اشاره گر ها بر می گیرده رو پشتیبانی نمی کنه ! 
خوندن Value های داخل CPU فقط از طریق زبان اسمبلی امکان پذیره که اونهم در وی بی پشتیبانی نمیشه !  

تمام این کار ها در کامپایلرهایی مثل ++VC قابل انجام هستند !  اگر در وی بی به این امکانات نیاز باشه باید توابع موجود بصورت DLL یا OCX در ++VC ساخته و کامپایل بشن و توی وی بی استفاده بشن !

خاب هون خواندن رمو بلدی؟
چی شد کسی بلد نیست؟
اقایی که میگفتی نمیشه به وال تو وی بی دسرسی داشت من یه چیزی دربارش پیدا کردم الانم دارم باهاش یه ترینر می سازم که عدد موجود در یک والو تغییر میده
vorojax نوشته است:اقایی که میگفتی نمیشه به وال تو وی بی دسرسی داشت من یه چیزی دربارش پیدا کردم الانم دارم باهاش یه ترینر می سازم که عدد موجود در یک والو تغییر میده

وال دیگه یعنی چی ؟؟؟؟ Question Question
vula اینه
آها بابا ! منظورت value هست ( مقدار ) . گفتی که سورسی پیدا کردی که میتونی value های رجیستر CPU رو بدون کمک گرفتن از یک DLL یا OCX بخونی . بزار کدش رو ببینیم !
نه 2 تا ماژول و یدنه frmMain.OBJ اینا داره
خب ! مشکلی نیست . کدش رو همین جا بزار
باشه الان تلفن قطه وصل شد چشم