من با چند نفر صحبت كردم يكي از شركتها داره يه سيستم تبليغاتي راه مي اندازه كه خودش كار يه دلال رو مي كنه البته خودشون مي گفتن براي تبليغ گرفتن مشكل ندارن و دنبال چندتا سايت مي گردن كه نشون بدن و سيستمشون هم توي چند روز آينده راه مي افته (كدوم آينده خدا مي دونه) تبليغات رو بر حسب تعداد كليك مي خوان بگيرن قرار شد وقتي راه افتاد خبر بدن( من گفتم به علت به كيفيت پايين تبليغات اونها ممكنه كسي روش كليك نكنه و اين به ما ربطي نداره ولي قبول نكردن)
(كل متن سانسور شد چون ممكنه اونها هم بخونن چون آدرس سايت رو دادم
)
البته اينم بگم كه من هم دارم عين اين سيستم رو راه مي ندازم ولي بعيد مي دونم بتونم تبليغات به اين صورت و Per Click بگيرم البته توش ديدم
يه چيز ديگه من كلي ايميل دارم مي فرستم البته صبر كردم متنش رو با آقاي آيت چك كنم رو نوشت رو هم براي مديريت محترم سايت خواهم فرستاد گفتم اينم در جريان باشيد
4shir نوشته است:یعنی شما با اینکه یک کاربر دوجا باید ثبت نام کنه و .. مشکلی ندارید؟ اگر اینطور هست بگید تا جداش کنیم
نه چه مشكلي داره مگه ؟؟؟!!! مگه الان طرف نميره تو چندين سايت عضو ميشه چه اشكالي داره مگه؟؟؟ در اين سورت هم يه سايت داره و يه فروم كه كلا اين دو تا اصلا جدا از هم هستن.
سلام.
بنظر من برای فروش سی دی عضو سیستم پرداخت بشین.خیلی جالبه. من خودم تا حالا چندبار از یکی از فروشگاه هاش (roboeq) خرید کردم. سفارش رو میارن دم در خونه. پول رو هم همونجا میگیرن. دیگه مشکلات حساب بانکی و از این چیزا ندارین. یه جا معرفی می کنین میان سفارش رو اونجا ازتون میگیرن. پول تمام سفارشات هم هر ماه میریزن تو حساب.
پداخت هم هزينه اوليه داره هم ماهيانه هم درصدي از فروش يوقت ديدي از كل درآمد بيشتر شد
(اون شركت بود گفتم براي گرفتن تبليغات باهاشون حف زدم همين شركت)
هزینه های سایت تاکنون چگونه و از کجا تأمین میشده است؟
به نظر من برای اینکه مشکل نداشته باشه، هر کسی که در سایت عضو هست، ماهی 100 تومان به حساب بریزد تا عضویتش برای ماه بعد هم تضمین باشد. این سیستم به دلیل کاربران زیاد سایت، تضمین کننده امنیت مالی خواهد بود. مبلغ هم برای هر نفر آنقدر زیاد نیست که کسی از عهده آن بر نیاید یا کاربران واقعی را کم کند.
ضمنا افرادی که مثلا 2 ID دارند، 200 تومان در ماه میپردازند.
نظرتان چیه؟
فعلا خداحافظ.
من يكي كه حاضرم ماهي 1000 تومن هم بدمن براي اينكه ايرانويچ مشگل پهناي باند نداشته باشه
من يكي كه حاضرم ماهي 1000 تومن هم بدمن براي اينكه ايرانويچ مشگل پهناي باند نداشته باشه
electro-learning نوشته است:من يكي كه حاضرم ماهي 1000 تومن هم بدمن براي اينكه ايرانويچ مشگل پهناي باند نداشته باشه
به نظر من که یه توهین خیلی زشت به ایرانویج بود
ایرانویج خیلی خیلی ارزشش بیشتر از این حرفاست ..
ظرفیت های که ایرانویج داره هیچ سایت ایرانی نداره !
من یه پیشنهاد جدید برای ایرانویج دارم . .. برای کسب در آمد هم برای اعضا هم برای خود سایت ...
چون جامعه مجازی هنوز در ایران جای خودش رو پیدا نکرده . بهتره که برای ایرانویج از دنیای مجازی یه لینک به دنیای واقعی قرار بدیم .
مثلا یه دفتر ( من خودم داوطلب این کار هستم ).
این دفتر به عنوان یه نماینده از ایرانویج در دنیای واقعی باشه .
اینطوری .
1. اغلب شرکت ها یا کسانی که به دنیای مجازی اعتماد ندارند . (حاضر می شن که کارشون رو به ما بسپارن .. چرا که وجود واقعی داریم )
2. هم برای اعضا و هم برای سایت یه در آمد حاصل میشه !
3. جهت دهی سایت به فعالیت های در آمد زا !
4.....
mri_6889 نوشته است:هزینه های سایت تاکنون چگونه و از کجا تأمین میشده است؟
به نظر من برای اینکه مشکل نداشته باشه، هر کسی که در سایت عضو هست، ماهی 100 تومان به حساب بریزد تا عضویتش برای ماه بعد هم تضمین باشد. این سیستم به دلیل کاربران زیاد سایت، تضمین کننده امنیت مالی خواهد بود. مبلغ هم برای هر نفر آنقدر زیاد نیست که کسی از عهده آن بر نیاید یا کاربران واقعی را کم کند.
ضمنا افرادی که مثلا 2 ID دارند، 200 تومان در ماه میپردازند.
نظرتان چیه؟
فعلا خداحافظ.
به نظر من اونموقع خودت عضو نمی شی .. و تعداد کاربرای سایت یک هزارم میشه !
arnh نوشته است:electro-learning نوشته است:من يكي كه حاضرم ماهي 1000 تومن هم بدمن براي اينكه ايرانويچ مشگل پهناي باند نداشته باشه
به نظر من که یه توهین خیلی زشت به ایرانویج بود ):
من اصلا قصد توهين نداشتم ولي ميگم اگه ورودي براي فعال كردن عضويت از اعضا بگيرين فكر كنم كمتر كسي كه پيدا بشه كه نخواد اين حق عضويت رو بده
البته براي كساني كه با ايران ويچ هنوز آشنا نيستند ميتونيد يك قسمتي را باز بذاريد تا افراد تازه وارد برن اونجاها و با سيستم آشنا بشن و بعد بيان عضو بشن اگه خوششون اومد