ايران ويج

نسخه‌ی کامل: عضويت من در تيم روبوتيك !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
وستان سلام!
يه سوال عجيب و غريب :
چطوري مي تونيم برنامه اي بنويسيم که وقتي به اينترنت وصل هستنيم يک شماره تلفن را نيز از طريق برنامه ي خودمان شماره گيري نماييم؟
در واقع مي خواهيم پس از اتصال به اينترنت شماره تلفني را به برنامه ي خودمان بدهيم و بعد هم برنامه شماره گيري نمايد و
پس از اينکه طرف مقابل گوشي تلفن را برداشت ما هم با ميکروفون خومان با او صحبت کنيم و صدايش را از بلند گو بشنويم!
راستي فراموش نکنيد که اگه شما جواب اين سوال رو بديد من عضو يک تيم روبوتيک مي شم !(سر ارث و ميراثش هم با هم کنار مي آييم... :wink: )

منتظر جوابهايتان هستم
کيميا
آقا سوالت خيلي عجيبه اول وصل شي به اينترنت بعدش هم بخوايي شماره خاصي رو شماره گيري بكني؟
فك نكنم خيلي ساده باشه بخصوص با اين مودمهاي معمولي ما كه تقريبا نشدني هست (حداقل من اصلا نميدونم) ولي براي برقراري ارتباط با مودم يه برنامه سورس هست كه بنظر خيلي جالب بايد باشه يه نيگاه بهش بنداز (البته ويژوال بيسيك هست)
http://www.pscode.com/vb/scripts/ShowCod...4&lngWId=1
البته اگه بازش كني همون اول ايراد ميگيره و فرمها و ماجولش رو به برنامه اضافه نميكنه بايد خودت دوباره فرمها و ماجول رو به برنامه اضافه كني
با سلام

ايول بابا, روسفيدمون كردي Biggrin
كيميا جان من يه برنامه منشي تلفني نوشتم اگه به كارت مياد بگو تا واست ميلش كنم :wink:

هميشه پيروز باشي
محسن
دوستان ايران ويجي من منهاي آقاي اشكان و آقا محسن

از اينكه سوال بنده رو به مثابه علف هاي هرز روي قبر ها پنداشتيد و بي توجه از كنارش رد شديد از شما سپاسگذارم.
حالا حتما بايد وصل به اينتر نت باشه اگه نباشه چي مي شه؟
سلام
خوب سوالش اينظوري هستش كه بايد وصل بشيم به اينترنت ....
دليلش هم اين هست كه طرف مي خواهد كه پول تلفن داخل شهري برايش حساب شود ولي با خارج شهر صبحت كند...
از چت هم خوشش نمي آيد
از امكانات ياهو هم استفاده نمي كند.... :oops: :oops: (خدا نكنه نصيب ! مي بينيد چه آدم هاي عجيب و غريبي گير ما مي افتند؟!)

حالا لطفا جواب...
آقا كيميا من صد در صد مطمين هستم اگه دوستان جواب سوالي رو بدونن دريغ نيست و ميگن ، و اگه جواب نميدن يعني نميدونن ، بروبچ اينجا خيلي به گردن اين سايت حق دارن و من ميدونم هيچ كدومشون قصدي جز به اشتراك گذاشتن دانش خودشون ندارن ، پس اينطوري راجب اونها قضاوت كردن چندان خوشايند نيست.
آقا اشكان گل سلام!
اشكان جان من منظورم اونهايي بودند كه اين سوال رو از من پرسيدند براي عضويت در تيم و نه دوستان ايران ويجي!
بابا ما كه خودمون مخلص همه ي برو بچه هاي ايران ويج هم هستيم كه؟!!! :wink: :wink: :wink: