۱۱-خرداد-۱۳۸۵, ۰۹:۳۴:۴۹
از خيلي وقت پيش ديدين كه سايت حسابي شلوغ شده و كمتر ماهي هست با اينكه پهناي باند حدود 3.5 برابر شده بازم مشكل پهناي باند نداشته باشه.(پهناي باند از 8 گيگ فعلا 22 گيگ شده)
با توجه به مشكل فوق قصد هست سايت رو به چند قسمت كنيم .
ميخوام فروم رو از سايت جدا كنم و انتقالش بدم به يه هاست ديگه به چند دليل :
1- ايران ويج بيش از اين بزرگ نشه (از نظر حجم كارهاش)
2- در صورت بسته شدن(منظور مشكل پهناي بانده) سايت حداقل جايي باشه كه بچه ها بتونن از حال احوال سايت و خودشون باخبر بشن
3- احتمالا قسمت مقاله هاي سايت رو هم انتقال خواهيم داد به اونجا البته با تغييرات وسيع . كه مطمين هستم بشدت ازش استقبال خواهد شد(چون يه ايده خيلي خوب براش دارم)
4- جستجو راحتتر بشه.
حالا از هاستهاي مختلف جهت دريافت پشتباني دعوت ميشه و از دوستان هم ميخوام نظرشون رو راجب اين كار بدن (خوبه يا بده و يا چطوري باشه بهتره)
براي اينكه كسي كه ميخواد پشتيباني كنه از سايت و وضعيتش با خبر بشه يه سري اطلاعات هم از پهناي باند سايت و تعداد صفحه هايي كه بازديد ميشه و ... گذاشتم تو ادامه پست ميتونيد ببينيد.
با توجه به مشكل فوق قصد هست سايت رو به چند قسمت كنيم .
ميخوام فروم رو از سايت جدا كنم و انتقالش بدم به يه هاست ديگه به چند دليل :
1- ايران ويج بيش از اين بزرگ نشه (از نظر حجم كارهاش)
2- در صورت بسته شدن(منظور مشكل پهناي بانده) سايت حداقل جايي باشه كه بچه ها بتونن از حال احوال سايت و خودشون باخبر بشن
3- احتمالا قسمت مقاله هاي سايت رو هم انتقال خواهيم داد به اونجا البته با تغييرات وسيع . كه مطمين هستم بشدت ازش استقبال خواهد شد(چون يه ايده خيلي خوب براش دارم)
4- جستجو راحتتر بشه.
حالا از هاستهاي مختلف جهت دريافت پشتباني دعوت ميشه و از دوستان هم ميخوام نظرشون رو راجب اين كار بدن (خوبه يا بده و يا چطوري باشه بهتره)
براي اينكه كسي كه ميخواد پشتيباني كنه از سايت و وضعيتش با خبر بشه يه سري اطلاعات هم از پهناي باند سايت و تعداد صفحه هايي كه بازديد ميشه و ... گذاشتم تو ادامه پست ميتونيد ببينيد.