ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغيير هاست فروم-هاستينگ اسپانسر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
از خيلي وقت پيش ديدين كه سايت حسابي شلوغ شده و كمتر ماهي هست با اينكه پهناي باند حدود 3.5 برابر شده بازم مشكل پهناي باند نداشته باشه.(پهناي باند از 8 گيگ فعلا 22 گيگ شده)
با توجه به مشكل فوق قصد هست سايت رو به چند قسمت كنيم .
ميخوام فروم رو از سايت جدا كنم و انتقالش بدم به يه هاست ديگه به چند دليل :
1- ايران ويج بيش از اين بزرگ نشه (از نظر حجم كارهاش)
2- در صورت بسته شدن(منظور مشكل پهناي بانده) سايت حداقل جايي باشه كه بچه ها بتونن از حال احوال سايت و خودشون باخبر بشن
3- احتمالا قسمت مقاله هاي سايت رو هم انتقال خواهيم داد به اونجا البته با تغييرات وسيع . كه مطمين هستم بشدت ازش استقبال خواهد شد(چون يه ايده خيلي خوب براش دارم)
4- جستجو راحتتر بشه.
حالا از هاستهاي مختلف جهت دريافت پشتباني دعوت ميشه و از دوستان هم ميخوام نظرشون رو راجب اين كار بدن (خوبه يا بده و يا چطوري باشه بهتره)
براي اينكه كسي كه ميخواد پشتيباني كنه از سايت و وضعيتش با خبر بشه يه سري اطلاعات هم از پهناي باند سايت و تعداد صفحه هايي كه بازديد ميشه و ... گذاشتم تو ادامه پست ميتونيد ببينيد.
سلام!
نقل قول: 2- در صورت بسته شدن(منظور مشكل پهناي بانده) سايت حداقل جايي باشه كه بچه ها بتونن از حال احوال سايت و خودشون باخبر بشن
از این نظر خیلی خوبه. خداییش وقتی میخوای یه سر بزنی سایت اون پیام کمبود پهنای باند رو میده اعصاب آدم خورد میشه. اینجوری حداقل آدم یه سر میتونه بیاد سایت ببینه چی به چیه.
من که یه هفته شایدم بیشتر هست که اصلا" نتونستم بیام تو سایت
خیلی خوب میشه اگه این کار رو بکنی .
در ضمن تغییرات تو قسمت مقاله ها هم فکر خوبیه و واجب

مرسی اشکان جان